CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megtaláltuk! Hét nyelven beszél, mobilizálható, barna színű és karcsú

2018. augusztus 02. 01:23 - csú

rogan_cecilia_magyarorszag_szepe_versenyzoivel.PNGRogán Cecília (képünk baloldalán) sokáig kereste a megfelelő jelöltet. Segítünk! Mi azonnal megtaláltuk. Tudjuk, mire van szükség a nemzetközi győzelemhez...

Uborkaszezon lehet a „közszolgálati” televízióban, vagy csak elfogytak a migránsok?

„Általában a szép, hosszú barna hajú lányok nyernek a világversenyeken, de nálunk a legfontosabb szempont, hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon” (!) – mondta Rogán Cecília az M1 Híradójának.

A Magyarország Szépe 2018 zsűritagja, a Miss World licensztulajdonosa azt is hangsúlyozta: „nyilván nemcsak a szépség fontos, hanem a kisugárzás is. Hogy legyen

valamiben tehetséges, ügyes, és beszéljen nyelveket.”

Akkor éppen itt az ideje, hogy én is benevezzem a versenyre magyar gyártmányú, hét nyelven beszélő, mobilizálható, barna színű, karcsú olajradiátoromat.

Ráadásul fantasztikus kisugárzása van, nem mellesleg ügyesen, tehetségesen adja le a hőt!

-átkai

Forrás: es.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7714149429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása