CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mivel bosszantják a csepelieket a tikkasztó hőségben? De miért?

2018. augusztus 09. 05:57 - csú

csepeli_piacnal_nyari_asatasok-2018-08-08_gyuszi.pngÁsatások a Csepeli Piacnál? Ugyan már! Vezetékjavítás a nyár eleje óta. Na, és mire jó ez? Felbosszantották az ott lakókat, a piacra járókat, a piaci eladókat és az arra közlekedőket...

Néha az ember úgy érzi, mintha direkt akarnának vele a hatalmasok kiszúrni! Így van ez most az M0.áson és és a Csepeli Piacnál egyaránt! 

Az M0 nál hónapok óta lezárták a belső sávot, mert az elválasztó torlaszokat cserélik. Egy-két munkást talán elvétve lehet látni, hébe-hóba! Érthetetlen, hogy minek ezeket az elemeket ilyen gyakran cserélni. Az M0 a pár évtizedes fennállása óta számtalanszor cserélték már, ilyen-olyan alkotásokkal. Nem csodálkoznék, ha az M0 fenntartásának legnagyobb összegét ez tenné ki. Pedig ettől se jobb, se rosszabb nem lesz a forgalom! Rezsihordó képessége viszont jelentős! 

Na, azt hiszem, hogy ezzel meg is találtam az aktivitás okát! Sok pénzt lehet elzabrálni vele. Jó hosszú időre kicsúsztatva a semmittevést hatalmas profit keletkeztethető, amit az unió fizet.  Ja, hogy ezt a nagyközönség szívja?! Igen, de ez a

Fidesz-hatalom számára csupán járulékos veszteség!

A Csepeli piacnál lezárták az utcát és a legforgalmasabb bejárat elé, még júniusban ástak egy jó nagy gödröt. A távhő szolgáltatás javítása és karbantartása lehet az oka a munkának. Itt nem is azzal van baj, hogy felesleges lenne a munka, hanem azzal, hogy miért tart ennyi ideig? Embert itt sem látni dolgozni, - ugyanúgy mint az M0-on - de a lakossági kellemetlenséget direkt elhúzó, bosszantó kivitelezői magatartást mindenképen.

Felbosszantották az ott lakókat, a piacra járókat, a piaci eladókat és az arra közlekedőket. Szerintük viszont ez nem számít! Az számít, hogy a lakosság lássa, hogy ebben az országban az illiberális logika érvényesül: nem a vezetők vannak a népért, hanem a hatalmasok kénye-kedve kiszolgálására, tébolyuk elviselésére van a nép!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4514170541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása