CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen lebénul a Mozgó Világ (is)

2018. szeptember 01. 05:07 - csú

fidesz-narancs_szajtomesre_4.PNGEszi? Nem eszi? Nem kap mást!

Van, de nincs! Barátom felhívta a figyelmemet a Mozgó Világ 7-8-as (nyári) számára. Ő felajánlotta olvasásra, de gondoltam inkább megvásárolom, mert olvasmányaimat szeretem aláhúzással, megjegyzésekkel ellátva megőrizni! Elmentem, hát a Tescóba, ahol az átalakítással nem csak a kiskereskedelmi területet tették zsúfolttá, és a kényelmes vásárlásra alkalmatlanná, hanem a periférikus szolgáltatásokat is – mint pl. a hírlap értékesítés – megszüntették.

Sebaj, majd bent az újságos pultnál kapok! Nem kaptam! Minden volt, Mozgó nem. A benzinkútnál is inkább pornó újságok kínálták magukat, mint a társadalompolitikai kiadványok. A HÉV végállomáson lévő újságos ajtaján a „Rögtön Jövök” felirat éktelenkedett. Tíz perc várakozás után nálam kimerült a „rögtön” fogalma, és bosszúsan faképnél hagytam! 

Elmentem az Auchan-ba. /Nem kis vállalkozás, mert a 9 km-es út akár fél órába is kerülhet./ Ott kellemes a

kiskereskedelmi kínálat, és működik még a hírlapárúsítás is. Igaz a múltkor az elárusító úr arcának torzulása leírhatatlan, mikor az Élet és Irodalom legújabb számát kértem! (kibabrálásból, az előző hetit vetette meg velem)

Szemrevételezésem alapján nem találtam a keresett folyóiratomat! Mivel senki nem volt a pénztárban vettem a bátorságot és az ott lévő szimpatikus nőhöz fordultam kérésemmel. Azt mondta, hogy valószínűleg tévedek, mert ilyen nevű folyóiratról Ő még nem hallott! Mivel kedves asszony biztonság kedvéért megnézte a gépében! Mit ad Isten a gép adatai szerint van Mozgó Világ!

Mellém guggolt és ketten kerestük a folyóiratot. Szorgosságunk halálra lett ítélve, mert ez a balliberálisnak beállított folyóirat nincs! Ez a Csepelt uraló Fidesz sajtószabadsága!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1014209067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása