CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tolvajon a tisztességet számonkérni értelmetlen dolog

2018. október 05. 02:34 - csú

tolvaj-betoro.PNGA Fidesz próbálkozása a kétharmaddal  egyszerű porhintés, amely a lényeget igyekszik elfedni.

A kétharmad arra szolgál, hogy megindulhatnak az unió eljárásai, de a cselekmény megtörténtének valóságát magát nem ez dönti el.

A legfejlettebb európai államok meghatározott alapvető elvek alapján létrehoztak egy uniót, és oda felvették azokat a fejletlenebb államokat, amelyek jelentkeztek, és hitet tettek ezen alapelvek mellett.

Ha történetesen nem úgy kellene a kétharmadot számolni, ahogy az unió teszi, akkor is megállapítható lenne, hogy a nagy többség szerint az Orbán-kormány megszegte a jelentkezéskori vállalást, eltért az unió alapelveitől.

Ha ma jelentkezne, bizonyosan nem vennék fel, és felvethető, hogy mit keres olyan szervezetben, amelynek alapelveitől teljesen eltérő elveket vall.

Tudjuk a választ, a lenyúlható pénzeket keresi. Kétharmad tehát ide vagy oda, szégyellnünk kellene magunkat, de a tolvajon a tisztességet értelmetlen dolog számonkérni.

czifra (es.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5814276111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása