CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takács Mónika az MSZP-Párbeszéd polgármester-jelöltje Csepelen

2018. november 26. 05:55 - csú

takacs_monika_a_csepeli_mszp_polgarmester-jeloltje.PNGTakács Mónika

A 21ora.hu információját olvasóink figyelmébe ajánljuk. Ezt írják:

Az MSZP Csepeli Szervezete nagy többséggel Takács Mónikát, a Csepeli Munkásotthon igazgató asszonyát, a Csepelért Egyesület elnökét, önkormányzati képviselőt választotta polgármester-jelöltjének kedden.Önkormányzati képviselőjelöltek lettek: Bosnyák Norbert, Dobák István, Losonci Róbert, Németh József és Takács Krisztián

Takács Mónika a 21órához eljuttatott pályázatában a legfontosabb polgármesteri célkitűzései között említette, hogy a jelentős csepeli ellenzéki politikai erők, így a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció, valamint más pártok, szervezetek elképzeléseiből   közös program készüljön. Olyan,

amit pártállástól függetlenül jó szívvel támogathatnak mindazok, akik nem a jelenlegi városvezetés által járt úton képzelik el a XXI. kerület jövőjét.

A kerületi szocialisták szintén a keddi gyűlésen egyhangúlag támogatták azt az öt tagjukat, akik MSZP-s színekben kívánnak indulni a jövő évi önkormányzati választáson Csepelen. A gyűlésen jelen volt a Párbeszéd helyi szervezetének képviseletében Erdősi Éva, aki szintén támogatta a jelölteket.

A keddi szavazás eredményeképp a csepeli MSZP képviselőjelöltjei lettek: Bosnyák Norbert, Dobák István, Losonci Róbert, Németh József és Takács Krisztián.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr414388132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása