CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ha az erőszak és a hülyeség frigyre lép...

2019. január 15. 02:22 - csú

hadhazy_akos_a_foldretepert_kepviselo-2018-12-22.PNGA magyar- és a világsajtót bejárta a tragikus kép: Hadházy Ákos országgyűlési képviselőt az MTVA fegyveres őrei teperték le a földre

Panaszt nyújtott be két állatorvos Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, eredeti szakmája szerint állatorvos ellen az MTVA Kunigunda utcai székházában tanúsított magatartása miatt a Magyar Állatorvosi Kamara Etikai Bizottságához.

A panaszosok hivatkoznak többek között a Magyar Állatorvosi Kamara Etikai Szabályzatának azon pontjára, mely szerint az állatorvosnak „az állatorvosi tevékenység során józan, szakszerű és társadalmilag elvárható magatartást (alkalomhoz illő, kulturált megjelenéssel) kell tanúsítania”.

Felhívnám a panaszosok figyelmét arra a körülményre, hogy

Hadházy Ákos az általuk kifogásolt magatartást nem állatorvosi tevékenysége során tanúsította.

Hacsak nem tekintjük a hazai köztévét a televíziózás „állatorvosi lovának”; az MTVA által fenntartott adók jelen állapotukban ugyanis egy közszolgálati médium összes elképzelhető hibáját egyszerre követik el.

Beck Tamás (es.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8614552490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása