CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Süllyedő hajónak látják a Buckában Csepel önkormányzatát

2019. január 19. 05:16 - csú

csepeli_hev_a_szent_imre_teri_megallonal_2.PNGDrámai hatása lehet Szigetszentmiklósra mindaz, ami Csepelen történik. A közlekedés az egyik legérzékenyebb pont, hiszen a zsúfolt utak és a Csepeli Hév állapota a szomszédokat is próba elé állítja. Csizek Csaba, a Buckai Szövetség elnöke többek között ezt írja:

Eljött 2019 és eljött az európa parlamenti és az önkormányzati választások éve! Velük együtt eljöttek a kampány ígéretek, melyben élen jár Szigetszentmiklóst is érintően Csepel.

Csepel és annak Önkormányzata éppen 2016-ban arrogáns módon támadta meg a Csepeli HÉV-et, s nem ment el egyetlen fórumra, egyetlen közmeghallgatásra sem, ahol bárki is megkérdezhette volna, hogy ugyan miért tesz ilyet! Ne feledjük nem állt szóba senkivel se, s nem válaszolt semmire se! Nem állt szóba saját Önkormányzatának képviselőivel és nem állt szóba az érintett települések civiljeivel, így a Buckai Szövetség Egyesülettel sem!

De most jön a választás és

megrázta magát! Hirtelen az Önkormányzat angyalka lett és a kormányzattal együtt elhozza a hű, de jó fejlesztéseket! Lesz itt új északi Csepeli híd, meg lesz itt sport stadion is és persze a HÉV-eket se akarják már elpusztítani, mitöbb a föld alatt Kálvin térig beviszik! Olyan csodás lesz, hogy hajaj, meg ihaj!

Közben viszont, ha emlékeznek rá a politikában mikor egy politikustól számon kérték kampányban tett ígéretét mosolygott és annyit mondott: Az volt a kampány és most a kormányzás van… De persze jön a Kánaán! Csak győzzük kivárni!...

Forrás: Csizek Csaba blogja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1614555200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása