CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem Ábel Attila a főbűnös! A csepeli alpolgármester csak egy hazudozó

2019. február 21. 05:59 - csú

abel_attila_portre-2017-11-18-777_1.pngÁbel Attila alpolgármester megint nem mondott igazat. Durvábban fogalmazva, hazudott. Szerintem ugyanis a tények meghamisítása akár tetszik akár nem, az hazugság. Lássuk,  mit  állít a helyi notórius íródeák:

„A felvetésre, hogy miért nem kapnak teret az ellenzéki vélemények, (mármint a Csepeli Hírmondóban, szerzői megjegyzés) azt reagálta Ábel: »Minden évben volt rá lehetőség, legutóbb választás előtt. 2006-2010 között meg nem volt semmi.«” (21ora.hu)

Cáfolatként a Csepeli Hírmondó múlt évi lapjait érdemes átnézni. Még a választás előtti számokban is csak elvétve található ellenzéki vélemény. Fel kell idézni a CSH-nak a tavalyi kampányidőszakban betöltött dicstelen szerepét, a  felsőbb választási szervek elmarasztaló döntéseit,  a kiszabott pénzbírságot, az Állami Számvevőszéknek az önkormányzatot és a lapot egyaránt elmarasztaló véleményét. 

A 2010 előtti évekre vonatkozó ábeli állítás valóságtartalmának ellenőrzése érdekében átnéztem a 2010. évi Csepel újság önkormányzati választások előtti néhány számát. Tanulságos volt. Az akkori hetilap(!) vezetése ugyanis, még a választási kampány előtt, megegyezett(!) a kerületi pártok képviselőivel (hasonlóan a 2006. évi megegyezéshez), hogy a kampány utolsó, öt hetes időszakában megjelenő lapokban, ingyen biztosít megjelenési lehetőséget a pártok számára. Így, a csepeliek tisztességes tájékoztatása érdekében, ingyen megjelentette a jelöltet/jelölteket állító pártok és civil szervezetek, polgármesterjelöltek önkormányzati programját, a pártok egyéni képviselőjelöltjei, a függetlenként indulók terveit, életrajzi adatait, arcképeit, a pártlistákat. Ezek az utolsó három lapszámban kilenc-kilenc oldalt tettek ki. A 2010-es választás utáni első képviselő-testületi ülésen azonnali hatállyal megszüntetett Csepel újság díjtalanul tudósított a választásokon induló pártok kampányeseményeiről, sajtótájékoztatóiról is. A Csepel újság kivégzésével együtt Ábel és állandó tettestársai ezt a demokratikus gyakorlatot is kivégezték...

Természetesen a lap közölt egyéb, az akkori ellenzéki pártok által fontosnak tartott, megjelentetésre szánt, politikai hirdetésként feladott kampányanyagokat, illetve egyéb eseményeket, véleményeket is, laponként kettőt-hármat. Néhány cím, bizonyságul: Németh Szilárd az ügyészséghez fordult; Csepel vezetésének távoznia kell; Tisztességes vita tisztességes emberekkel: igen; Csepeliek segítéségét kérjük; Tisztelt csepeli devizahitelesek; Hová tűntek a csepeli milliárdok?

Ábel Attila számomra egyértelmű hazugsága az orbáni Nemzeti Együttműködési Rendszer (NER) fontos  jellemzője. A rendszer egyik pillére az ország egészét becsapó, elcsaló hazugságokra épül. J. K. Rowling, a Harry Potter sorozat világhírű szerzője írta, a hatalom és a hazugság viszonyáról: „A nagyság irigységet vet, az irigység gyűlöletet teremt, a gyűlölet hazugságot szül.” Lassan az egész ország gyűlöletben és hazugságban él. Például a NER-médiához tartozó lapok, televíziók tavaly 109 pert vesztettek el hazugságaik miatt. Nem Ábel Attila a főbűnös, ő csak egy a sok szervilis, gátlástalan pártkatona közül. A NER-t kell megbuktatni! 

vox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3614640308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása