CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: El akarnak hallgattatni

2019. február 23. 05:34 - csú

horvath_gyuszi_egyenes_beszed-777_9.pngA Csepeli Hírmondó,  a kerületi önkormányzat újsága fontos fideszes propaganda célt teljesített nem rég. Amíg a postaládától a szemetesig értem vele egy kép felkeltette az érdeklődésemet. A szél ugyanis éppen a 6. oldalnál nyitotta ki a január 31-i silány papírköteget. Szenteczky János képét láttam meg. Nocsak! Ellenzéki is bekerülhet a (fideszesek által csak kommunista CSEPP Tv vezetőjeként jelzett) Vida István által felügyelt pártújságba?

Nem csalódtam! Az „aktuális” rovatban folytatódott Szenteczky Jánossal szemben a fideszes hatalomátvétel óta folytatott eredménytelen bírósági eljárások elfogult, egyoldalú, és igaztalan bemutatása. A több mint félszáz feljelentés után nyolc év alatt jogerős ítéletet  csak nagyítóval lehet találni a citált ügyek között. Gondolom, ez a tény ékes bizonyítéka annak,  hogy milyen megalapozottságúak voltak a fideszes feljelentések.

Sajnos a csepeli fideszesek és lakájaik által ellenem indított perek miatt lassan felzárkózom

Szenteczky János bíróságjárásához! Velem szemben viszont a közelmúltban (2014 óta) kezdtek pereskedni. A legutóbbi tárgyalása  két hete,  pénteken volt. Bizonyára azért pereltettek be Borbélyék, az orvosi kamara által félévi eltiltással sújtott igazgatóval, mert a képviselő-testületi üléseken érthetően és egyértelműen kifejtettem a véleményemet. Ezt követően facebook oldalamon  írásban is közzétettem álláspontomat. Márpedig az  illiberális fideszes önkényuralomban  a szólás (és írás) szabadsága elviselhetetlen!

El akarnak hallgattatni ugyanúgy mint szocialista képviselő-társamat.

Elhallgattatási akaratukat  némiképp sikerült is ráerőltetni az ellenzékre, mert (ennek hatására?) a testületi ülések most már 20 perc alatt lemennek, a bizottsági ülések pedig nem tartanak 10 percig sem. Aki markáns véleményt mond (ír), az a bíróságon  találja magát, ahol órákig tartanak a tárgyalások, és éveket vesznek igénybe a perek. A csepeli fideszesek elérték, hogy az igazi viták a kerület helyzetéről immáron nem a Szent Imre téri polgármesteri hivatal tanácstermében, sokkal inkább a II. Rákóczi Ferenc úti bíróság tárgyalótermeiben zajlanak. A bíróságokon eddig csúfosan megbukott azoknak a fideszes kísérleteknek a nagy többsége, amelyek az ellenzéki politikusok erkölcsi, és anyagi megsemmisítésére irányultak. 

Forrás: Horváth Gyula facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6914619502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása