CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki a felelős a csillagtelepi lakosság véleményének semmibe vételéért?

2019. április 28. 05:55 - csú

kozmosz_setany_csepel_csillagtelep.PNGKozmosz sétány: milyen fejlesztések várhatók? Borbély Lénárd csepeli polgármester személyes közösségi oldalára  hivatkozva ezzel a címmel jelent meg egy információ a kerületi papagájkommandó szócsövében, a Csepeli Hírmondóban.

A polgármester Facebook-oldala mindent elbír. Még az alábbi mondatot is: „Fontos, hogy a beruházás jelenleg is tervezés alatt van, ezért sem volt korábban lakossági tájékoztatás!” A kimerítő felvilágosítást olvasva, néhány fontos kérdésünk még maradt:

 Mióta folyik a tervezés?

A beruházási tervezés megkezdése előtt miért nem kérték ki az ott élők véleményét?

Talán törvény tiltja, hogy

nem lehet ilyen esetben ELŐRE meghallgatni a lakossági véleményeket?

Még kész, elfogadott tervek sincsenek, de már gyökerestől emeltek ki fákat a területről. Miért? Jogszerű volt a fakivágási akció?

Ha kész lesznek a tervek és a lakosságnak nem tetszenek, akkor majd milliókért visszaültetik a fákat, netán átterveztetik az addig elkészült terveket?

Ki a felelős a lakossági vélemények ilyen mértékű semmibe vételéért?

V.A.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2714780926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása