CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli fojtogató

2019. május 10. 05:52 - csú

csepel_rakoczi_uti_torlodas_-2019-04-02.PNGAmihez nem lehet hozzászokni! Fojtogató torlódás Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton 2019 áprilisában

Elképzelhető, hogy egy kerületben néha karbantartás miatt forgalmi torlódás alakul. Elképzelhetetlen viszont, hogy egy kerületben műszaki okok miatt évek óta állandó forgalmi torlódás legyen!
Budapest és Csepel vezetői ma úgy érzik, hogy csak akkor tudják bizonyítani a lakosság számára a saját fontosságukat, ha folyamatos forgalmi torlódásokat, közlekedési káoszt okoznak.

Csepel forgalmát ebben az évben már másodszor bénítják meg teljesen azzal, hogy

tervszerűtlen, szakszerűtlen, és szervezetlen módon állnak hozzá bizonyos karbantartási munkálatokhoz. Ha a fenti jelzők nem lennének igazak, akkor bizonyára nem is lennének ilyen elviselhetetlen dugók sem. Egy tervszerű karbantartásnál előbb gondoskodnának az elkerülés, kiváltás feltételeiről.

Csepelen viszont - a korábbiakhoz képest megháromszorozott - költségvetési pénzeket   focipályákra,  fakivágásokra, és más haszontalan dolgokra fordítják. Elhanyagolják Csepel agglomeráció felé megépült infrastruktúrájának összehangolt fejlesztését. Nem zavarja őket, hogy ezeken az utakon hányan szenvednek a folyamatos közlekedési káosz miatt?

Horváth Gyula

Forrás: Facebook  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3914757309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása