CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszes dorbézolás csepeli közpénzből

2019. május 11. 05:43 - csú

nemeth_szilard-szellem_a_palackbol_mit_parancsolsz_kis_gazdam.PNGKiszabadult a szellem a palackból, elszabadult a kampány-költekezés önkormányzati pénzből

Tavaly az országgyűlési választások előestéjén a Daru dombon szépen fogyott a fideszes politikus nevével és arcképével, valamint Fidesz-logóval ellátott ingyensör – ezt eddig is tudtuk. Azonban az csak most derült ki, hogy a csepeli önkormányzat által szervezett kormánypárti kampányrendezvényen a közpénz is rendesen folyt - írja a 21ora.hu

A kerületi ellenzéki hírportál felidézi: A fideszes vezetésű csepeli önkormányzat még tavaly április 7-én,  Magyar Ízek Kavaldkádja címmel rendezte meg az eseményt. A rendezvénnyel  kapcsolatos szerződések azonban csak most kerültek ki a Csepeli Várposkép Kft. oldalára. A 21ora.hu így folytatja:

Németh Szilárd tavaly a kampányfinisben dobta le az atombombát:

az április 8-i választások előtti napon tartott önkormányzati rendezvényen zászlót avatott, és a Zoom.hu akkori beszámolója szerint
“az önkormányzati eseményen úgy osztogatták a sört, mintha nem lenne holnap. Hatos csomagokban vihette boldog-boldogtalan a Csíki Sört”.
nemeth_szilard_lufin_hirdetve_csiki_sorrel_2018-as_valasztas_elott_egy_nappal.PNGDrága volt, de kipukkadt
A tavaly április 7-i kampánybulinak az ad most aktualitást, hogy az önkormányzati cég honlapján közzétett szerződések szerint
csak a rendezvény fő fellépője, az Irigy Hónaljmirigy több mint 3 millió forintért lépett fel. De a gyerekprogramokra is elment minimum 330 ezer forint.
Az önkormányzat tavaly még azt állította, a rendezvény egy korábbi program kísérő eseménye lett volna. Ám a szerződések nem március 16-ára, hanem árpilis 7-ére szóltak.
Németh Szilárd egyébként a XXI. kerülethez közjogilag már tavaly sem volt köthető, miután a 2014-es országgyűlési választásokon kikapott Szabó Szabolcstól, a polgármesteri posztot pedig Borbély Lénárd tölti be, szintén 2014 óta.
Forrás: 21ora.hu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4914819678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása