CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Esztelen pénzszórás, és fejetlenség diszkrét csepeli háttérrel

2019. június 07. 05:34 - csú

csepeli_strand-mancs.jpgBizonyára sokan voltak az életben úgy, hogy megjósoltak valamit, és amikor bekövetkezett mégis bosszúsak voltak érte. Így vagyok én most a Csepeli Stranddal kapcsolatban. Természetesen nem jóslásról van szó, hanem tapasztalatról. A hozzám eljutott hírekből, és információkból egyértelmű és törvényszerű volt, hogy a strand az idén nyáron nem fog normálisan üzemelni!  Sajnos nem ez az első, és egyetlen „jóslatom”, ami bekövetkezett.

A fideszes nacsalnyikok abban a meggyőződésben vannak, „ha az Isten funkciót adott nekik, akkor ész, és hozzáértést is adott”. Sajnos a Teremtő, nem ezt a logikát követi! Meg lehetne szerezni az ismereteket, csak tanulni, figyelni, kérdezni kell! A csepeli fideszesek viszont bizalmatlanok, nagyképűek és előítéletesek. Nem kérdeznek! Azt hiszik, hogy a kérdezés a gyengeség jele.

Azt hazudják maguknak és a világnak, hogy határozottak, és döntésképesek! Ilyenkor aztán megtalálják a szarva közt a tőgyét! Így volt ez a leállított és visszatartott Ady projekttel, a kétmilliárdos „elkönyveléssel”, a gerinc úti beruházás leállításával, az Imre téri pavilonépítéssel, a Dagi csárdával, a nagyszalontai és Kárpát ukrajnai kalandokkal, a kirúgott vezető munkatársakkal, az elzavart szemészettel, a strand átvételével, és szétverésével. Sajnos sokáig folytatható a sor. A kerületért felelősséget érző embernek vérzik a szíve ilyen eszetlen pénzszórás, és fejetlen amatőrizmus láttán. Eszébe sincs a tenyerét dörzsölni, sokkal inkább a könnyeit törölni. (De ha már a polgármester vagdalkozásában a tenyerünket emlegeti: az viszket!) 

A bűnbe eső dühe persze érthető. Megint ráfázott! De most sem a tapasztaltakhoz fordul, hanem előre menekül. „Nem vak ő, csak bátor!” Ez a közmondás a legjobb hasonlat. Megbünteti a népet! Ő a polgármester, - gondolja - neki szabad! Korábbi vívmányokat visszavéve újból a belépődíjak kiszabásához nyúl! Persze ez nem az elfuserált beruházás kényszere, ez blöff! Az sem új alapvetés, hogy egy közüzem fenntartása nem elképzelhető bevételek nélkül. Ez is gazdasági törvényszerűség!

Csak hát, ha tudta, (mert tudta!) akkor miért is vett meg Borbély a Fővárosi Fürdőigazgatóságtól egy veszteséges (felújításra szoruló?) strand üzemeltetési jogát? Magyarul pénzt adott azért, hogy évente 50 (de inkább száz) millió forintot kifizethessen a semmiért a csepeliek pénzéből? Most meg mutogat? Ejnye! Ez a fideszes pofátlanság-cunamiban is kuriózum!

Egyszer már volt „szerencsém” látni a bíróságon, egy bíró által megszégyenítve Borbély Lénárdot, és Ábel Attilát: nem élveztem a dolgot! Gondolom ők sem! Ez viszont a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy semmit sem tanultak belőle! Erre meg a kárpátaljai színmagyar azt mondja: jisoráz! (ismételj)

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7014877380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása