CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félrevezetett csillagtelepiek, csillagászati árak

2019. július 10. 05:25 - csú

csillagtelepi_rehabilitacio.PNGItt még magukat és az uniós támogatást eltitkoló hamis reklámot mutogatta a páros. Tizenkilenc hónap után most  azt kereshetik, hogy kire mutogassanak, amiért nem indult el a beígért program...

Németh Szilárd és Borbély Lénárd még 2017. november közepén jelentette a Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott sajtótájékoztatón, hogy megújulhat „Csepel-Csillagtelep”. Biztos emlékeznek olvasóink, hogy ezen a tájékoztatón „hazudta a csepeliek szemébe, hogy a kormánytól kaptak 1,7 milliárdot” a csillagtelepi városrehabilitációra. Az, hogy a támogatás túlnyomó része egy uniós alapból – a Fidesz szerint Magyarországot támadó, álnok Brüsszeltől – érkezik, egy szóval nem hangzott el a sajtótájékoztatón.

Borbély Lénárd polgármester inkább a kormánynak és Némethnek köszön meg minden támogatást, azt is, hogy a képviselő lobbizott a kerület mellett – mintha normális lenne, hogy a kormánypárt alelnöke befolyásolhatja egy uniós pályázat eredményét. (Részletek: https://444.hu/2017/11/15/teljes-nyugalommal-hazudta-a-csepeliek-szemebe-nemeth-szilard-hogy-a-kormanytol-kaptak-17-milliardot)   

Azóta 19 hónap telt el, most már

uniós támogatásról van szó, de még mindig nem indult el a felújítási program. Ezért egy Csepei Hírmondóban megjelent cikk is inkább a Radnóti Miklós Művelődési Ház homlokzata, illetve az előtte lévő park felújításával foglalkozik. 

Erről már volt írás a CSH május 8-án megjelent 9. számában „Megújul Csillagtelep központi parkja” címmel. Blogunk több írással reagált a cikkre, amelyek lényege, hogy a 2010 előtti szocialista vezetés már elkezdte a park felújítását, 100 millióba került volna megvalósítása. A 2010-es választást követően azonban Németh Szilárd leállíttatta a beruházást, amelynek mostani ára már 251 millió. Lásd az alábbi linken elérhető írást:

.https://csepeliek.blog.hu/2019/05/08/hogyan_tudott_256_szazalekos_aremelest_produkalni_borbely_lenard_csillagtelepen   

Kilenc éve elkészülhetett volna.

V-A

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5614930740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása