CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit tett Németh Szilárd belezőkése a Weiss Manfréd-tervvel?

2019. július 21. 05:43 - csú

nemeth_szilar_elterulese_a_parlamentben_2019.PNGNem hiszem, hogy sokan gondolnák, hogy a címben jelzett tervet éppen Németh Szilárd szavazta le. 
Németh Szilárd a 2018 évi országgyűlési választásokra készülve, nagyszabású ötletparádéval állt elő. A sok csepeli fülnek jól hangzó Weiss Manfréd-terv címet adta neki. Németh úr a parlamenti választáson megbukott, mint Rottembiller.

A terv, - mint ahogy annak idején elmondta, nem kampányfogás volt - vélhetnénk, hogy tovább él. 
Hát nem él tovább! Ezen a héten éppen szülő atyjának „belezőkése”(ÁA) által lett kizsigerelve!
Németh Szilárd ugyanis a parlamenti költségvetési szavazáson minden javaslatot elutasított abból a módosító indítványból, amelyek éppen az ő Weiss Manfréd tervének megvalósítását segítették volna elő.
 

Ennyit az ő hitelességéről, és

komolyságáról!

Az idén önkormányzati választásra készül Csepel is. Németh legjobb hazai tanítványa, Borbély Lénárd szolgai módon lekoppintotta „Sziszi” módszereit. Fellengzős ígéretekkel, megalapozatlan csábításokkal próbálja a lakosságot maga mögé állítani. Nem feledhetjük, hogy a fideszeseknek nem az ember, hanem az ember szavazata a fontos. Ebből következően nem számít náluk, ha olyan ígéreteket tesznek, amiknek a megvalósítását egy percig sem tartják fontosnak! Ami fontos a számukra: hogy az a bizonyos „belezőkés” mindegyikük felszerelésének tartozéka legyen!

Horváth Gyula

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5314934534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása