CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vannak a múltnak bűnei, és abból egyet most be kell vallani!

2019. augusztus 19. 05:52 - csú

nemeth_szilard_es_a_tetofedo_diploma.PNGNe Németh Szilárd mondja meg, hogy hol, és mit kell tanulnia a gyerekeknek!

Németh Szilárd ekézi a magyar főiskolákat egyetemeket. Szerinte sokkal jobb, ha a tanulni vágyó inkább szakmunkástanuló lesz, mint egyetemista. Minek is a tudás? Annyit ér, „mint a vászontarisznyán a lakat”!  Akinek a teremtő talentumot adott, és vágyat arra, hogy tanuljon, és később ezzel szolgálja népét, az had tegye azt! Akinek pedig kézügyességet és rátermettséget arra, hogy azzal szolgálja a népét, az meg had tegye azt! 

Ne Németh Szilárd mondja meg, hogy hol, és mit kell tanulnia az ember gyerekének!

Érdekes, hogy a Fidesz vezérek gyerekei a hazai és a külföldi egyetemek padjait koptatják, még akkor is, ha

a végén álltak a talentumot osztó sornak. A „legyen a gyerek szakmunkás” csak a kisemberre, az alattvalóra, és kétkezik gyerekére vonatkozik. 

Annak a szájából  különösen falsul hallatszik a főiskolák, egyetemek ekézése, aki levelezőn  csak abban a „rohadt, mocskos kommunizmusban” tudta megszerezni tanítói végzettségét. (Ingyen volt az iskola, és kapta a szabadságot, a támogatást, és foglalta a helyet a tehetségesek elől) 

Akkoriban még véletlenül sem akadt egy szerencsétlen iskolaigazgató, véreskezű párttitkár, vagy rosszindulatú tanácsi osztályvezető, a vörös Csepelen, aki azt mondta volna neki, (mondjuk a negyedik évben): kisfiam próbálkozzál inkább valamilyen szakmával!
Vannak a múltnak bűnei!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6115009882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása