CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dühöngő: újabb favágás Csillagtelepen

2019. augusztus 22. 05:55 - csú

csillagtelepi_favagas_jatszoter_urugyen_2019-08-16_hgy.PNGA fűrészek visítottak, a darálók kattogtak, és mint a dominók, úgy dőltek a több évtizedes fák. Délután ötre se fa, se lomb! Csak égbe meredő fájdalmával rikító  tuskók! Az árnyas rétből sivár telepet csináltak néhány óra alatt.

Flúgos fideszes kampány címmel Horváth Gyula a Facebookon arról ír, amiről a csepeli városvezetők hangzatos fórumai eddig némán hallgattak. A környékbeliek beszámolóján kívül így aztán Horváth Gyulától tudhatjuk meg, hogy a Tejút út és a II. Rákóczi Ferenc utca sarkán lévő nagy telken elkezdődött egy újabb játszótér építése. Azt a létesítményt akarják ide telepíteni a fideszesek, amit a lakosság megakadályozott, hogy kissé odébb létrehozzák. Dühöngővel, és más zajos szórakoztató eszközökkel feltuningolt újabb szuper játszótér van a tervekben. Nem érdekli őket, hogy azon a területen erre van a legkisebb igény! Ott ugyanis az öregek, betegek számára fenntartott ápoló, és ellátó intézmény működik. Az öregek otthonában lakóknak a csendre és a terebélyes fák árnyékára van szükségük.

Na, ezt tették tönkre Borbélyék a beruházás első napján! 

Hogyan? Íme:

A fűrészek visítottak, a darálók kattogtak, és mint a dominók, úgy dőltek a több évtizedes fák A Városgazda eszközei, és dolgozói keze alatt égett a munka. Itt nem úgy haladtak, mint a pár száz méterre lévő M0-nál, hanem flottul és gyorsan. Délután 5 re se fa, se lomb! Csak égbe meredő fájdalmával rikító könnyező tuskók! Az árnyas rétből sivár telepet csináltak néhány óra alatt. Mint az imént bizonyítottan rögzítettük; nem az ott lakóknak! A dugóktól állandó légszennyezettséggel bíró környékre, a kipufogó gáz miatt épeszű apuka, és anyuka úgy se viszi a gyerekét. 

Kinek jó ez a beruházás? A lakók arra következtetnek, hogy egy ilyen erősen túlárazott beruházás bizonyos vállalkozói köröknek lehet igazán jövedelmező. A Rákóczi téri játszótér 500 millióba került. Nem lepődnénk meg, ha a másik három szuper játszótér is hasonló összeget emésztett volna fel. Élni, és élni hagyni! - Mondhatják Borbélyék sunyin összemosolyogva az új szlogent. Mások  „alkotmányos költségeket” emlegetnek. az a véleményük, hogy ebből jut  pénz a fideszes kampányra, krumplira, almára, lisztre, borra, sörre,  luxusra, kocsira ruhára, dáridóra. Van annak, aki el nem issza! Meg annak is aki elissza...

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4615014016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása