CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki lett kegyvesztett Orbánnál? Németh Szilárd vagy Borbély Lénárd?

2019. szeptember 23. 05:59 - csú

nemeth_szilard_pinter_sandorral_kmh-ban_2019-09-19.PNGNémeth Szilárd kriminálisan nézett ki a miniszter fogdásakor Gyűrött zakója, a zakó alsó gombjába fűzött szalagja, az inggombok között is szétfeszülő inge, testbeszéde éles ellentéte volt a miniszter jólöltözöttségének, biztos megjelenésének. Mindezek okainak megértése már szakembert igénylő feladat...

Vajon miért nem fogadhatta Borbély Lénárd polgármester Pintér Sándor belügyminisztert a Királyerdei Művelődési Ház előtt? Miért csak Németh Szilárd, a Csepelen kétszer is vesztett fideszes országgyűlési képviselő, jelenleg honvédelmi államtitkár várhatta a minisztert az intézmény bejáratánál? Hol volt Borbély Lénárd a fogadáskor, vagy később, amikor Pintér, már az intézményen belül, beírt valamit egy „vendégkönyvbe”? Lehet, hogy Németh nem engedte meg Borbély jelenlétét, vagy Borbély nem akart Némethtel együtt a várakozók között szerepelni? Talán tényleg összevesztek, és hirtelen zsenánt lett az együtt fotózkodás?

Ezek a kérdések jutottak eszembe, amikor a belügyminiszter szeptember 18-i csepeli látogatásáról készült, a csepel.hu-n látható 57 képet végignéztem. Rendkívül furcsa, hogy - a képek tanúsága szerint - Magyarország belügyminisztere, Pintér Sándor csepeli látogatásakor nincs a fogadók között a vendéglátó kerület első embere, Csepel polgármestere, aki ráadásul a Fidesz-KDNP helyi polgármestere és polgármesterjelöltje

az őszi önkormányzati választásokon. A polgármester a 22. képen szerepelhetett először, azon is csak távolról, majd még hét képen mutatták, egyszer a miniszterrel való kézfogását is megörökítették. Németh ugyanakkor 31 képen lett megörökítve, elölről, oldalt, hátulról, ülve, hátradőlve, zsebre dugott kézzel, nadrágot igazítva, elmenőben, fáradtan.

Lehet, hogy igazak a pletykák és a polgármester valóban kegyvesztett lett és a fideszes vezérkar is esélytelennek tartja az önkormányzati választásokon? Vagy azoknak van igazuk, akik szerint a honvédelmi tárca élén megszellőztetett várható változások érintik Németh Szilárdot? Esetleg éppen ezért lett most még utoljára főszereplő Csepelen? Nem tudom, mindenesetre a képek magukért beszélnek.

Az viszont egyértelmű, hogy Németh kriminálisan nézett ki a miniszter fogdásakor. Gyűrött zakója, a zakó alsó gombjába fűzött szalagja, az inggombok között is szétfeszülő inge, kényszeres zakógombolásai, kezei oldalt vagy zsebbe rakása, testbeszéde, színpadi megjelenése éles ellentéte volt a miniszter jól öltözöttségének, biztos megjelenésének. Szóval mindezek okainak megértése már szakembert igénylő feladat.

Végül még egy megjegyzés: a nem telt házas lakossági fórumon a résztvevők döntő többsége az idősebb nemzedéket képviselte, s valószínűleg nem is tudtak arról, hogy miért nem fogadta/fogadhatta Borbély a belügyminisztert a bejáratnál. A látszat tehát, s ezt adta vissza a  fórumról írt tájékoztatóban a csepel.hu is, hogy „Csepel sikerre hangolva”. Vagy csak „hallgat a felszín, fecseg a mély”? Október 13-án kiderül.

vox

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1815158956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.09.23. 06:53:42

A lakossági fórumot nem hirdették SEHOL! Németh Szilárd automatán keresztül hívta meg a Kubatov-listán szereplőket! Nem merték másképpen közzé tenni! Egyébként mindig ugyanaz a 200 ember vesz részt a Fidesz rendezvényein! Bátram mondhatjuk, a rendezvény nem érte el a célját, hiszen azok biztosan a Fideszre szavaznak rendezvény nélkül is! S miért kell Németh Szilárdnak automatán keresztül hívnia a hallgatóságot? Azért hogy jó elvtársak legyenek ott, s ne azok akik esetleg kérdeznének, netán nem tapsolnának, vagy kifütyülnének! Mert akkor kiderülne a fideszes magasabb körökben is, miért szavazták le Németh Szilárdot már kétszer is Csepelen! Jobb ez így! Ha nem úgy sikerül a választás, majd hibáztatják a rohadt csepeli panellakó komcsikat, ahogy szokták!
süti beállítások módosítása