CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Levél a ködbe

2019. október 06. 05:34 - csú

abel_attila_szuper_fekvo.PNGAkinek nem inge, ne vegye magára, de akire ráillik, az öltözködjön fel, de gyorsan! (Hofi Géza) - Ábel Attila (képünkön), Csepel fideszes alpolgármestere vajon elolvassa HGY levelét?

Tekintettel az eddigi megdöbbentő tapasztalatokra és tekintettel arra, hogy a következő napokban az önkormányzati választási kampány véghajrájában Csepelen is könnyen az indulatok további gerjesztéséhez, felkorbácsolásához vezethet, változtatás nélkül közöljük Horváth Gyula publicisztikáját:

"Úgy teszek, mintha lenne egy felelős személy a „csepel.info” internetes hírportál mögött. Ennek követelményét a magyar törvények ugyanis előírják. A Fidesz azonban más műfaj. Rá a maguk által hozott törvények csak akkor vonatkoznak, ha abból előnyük származik. A „csepel.info”törvényes működtetéséhez nem fűződik érdekük, ezért gyáván meghúzódva, a háttérből végzik a karaktergyilkosságokat. A kiadvány ugyanis kizárólag a csepeli fideszes vezérek dicsőítésével, történelemhamisítással, és a politikai ellenfelek lejáratásával foglalkozik. Impresszuma nincs, ezért nem megfogható, hogy valójában ki is a felelős a hírhamisításért. Vele szembeni jogi fellépés is szinte lehetetlen! Akiről „csepel.info” köréhez tartózóként tudunk, az 1, Ábel Attila alpolgármester. (Ő egy bírósági tanúvallomásában volt kénytelen bevallani, hogy tulajdonolja a kiadványt.) 2, Balogh Gábor (az Egressy Zeneiskola tanára, aki a nyilvánosság előtt arccal, névvel vállalta a „csepel.info” szerkesztőjének szerepét) amikor átvette Tarlóstól a kitüntetést. Slussz!

Ez a kiadvány az önkormányzati választás hajrájában

nekiment Várkonyi Andrásnak, a demokratikus csepeli összefogás képviselő-jelöltjének. Megírták, hogy András a rendszerváltás előtt a titkosszolgálatnál dolgozott. Harminc évvel a rendszerváltás után azzal előállni, hogy egy hatvan feletti ember, a szocializmusban mivel foglalkozott kétélű fegyver. Ez a korosztály ugyanis beleszületett egy rendszerbe, egy országba, amit a világ összes kormánya legitimként elismert. Ki-ki ott kereste a megélhetését, ahol tudta. Volt, aki az öntödékben, volt aki a Dél Pesti vendéglátónál, volt, aki rendőrségen és volt aki a titkosszolgálatnál. Mindegyik az állam által igényelt feladat volt. Ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül, mert ezeket az ismérveket olvasta az újpesti bíró is Ábel, és Borbély szemére, amikor egy másik csepeli ember lejáratánál szintén ezzel a III/II formulával próbálkoztak. A rendszerváltás után a törvények átvilágítottak minden érintettet, és akit rendben találtak, annak lehetővé tették a társadalom építését. Tehát semmilyen bírói döntés nincs arról, hogy ezek az emberek akármilyen szinten is bűnösek lennének. Az akkori hatalom akkori elvárását követték. Úgy, mint sok millió társuk Magyarországon!

Ha meg tudnám szólítani a „csepel.info” felelősét azt mondanám neki: NE TEGYE!
Igen vékony jégre viszi a csepeli közélet kampányküzdelmét, ha sutba vágja a bírósági, törvényi alapvetéseket és hallomásokból kimazsolázott híresztelések felerősítésébe kezd. Ezzel belekényszeríti ellenfelét is hasonló módszerekbe.

Nem tudom, hogy mennyire esne jól, a fideszeseknek, ha bizonyítékok nélküli hallomásokból szemezgetve az jelenne meg, hogy valamikor, valaki a 10. emeletről kidobta, vagy kikényszerítette… De értekezhetnének arról is, hogy egy ittas polgármester nem állt meg a rendőrnek, majd mikor leszorították őt, megfenyegette a járőrt. Szólhatna a fáma arról is, hogy egy fideszes ogy képviselő (ittasan) bement a csepeli rendőrségre, és igazolványát mutogatva a fogdából kihozta a korábban garázdaságért őrizetbe vett rokonát. Azt is felvethetnék, hogy egyes fideszesek szülői a magyar rendőrség, esetleg a szekuritáte alkalmazottai voltak. Bizonyíték nélkül lehetne regélni arról, hogy vasárnap délután kinyittatta az orvosi rendelő ajtaját, majd feltörette az asztalfiókot és kivette gyermeke receptjét. Találnának vajat annak a fideszes önkormányzati képviselőnek a fején is, aki korábban közös képviselő volt egy temető közeli társasházban és baja akadt az elszámolással. Ezeken felül aztán beszélhetnénk hajléktalanok veretéséről, élve temetésről, gyerekek klórmérgezéséről, felelőtlen beruházás következtében létrejött villámcsapásos súlyos sérülésről. Bírósági ítélet nincs, így érdemes lenne ahhoz tartani magukat a résztvevőknek, (ellenségnek és barátnak) a kampányban, hogy ilyen ügy sincs! A kérdéseket egy más szituációban és más intézménynél lesz szükséges majd feltenni! Ott aztán válaszolni kell!

Nem szeretném, ha ebbe az irányba menne a csepeli önkormányzati kampány kommunikációjának szekere. A Fidesz (szokásához híven) elkezdte az elvtelen, hazug lejáratást. A demokratikus ellenzék, csak újra figyelmeztet; (rossz szájízzel, és undorodva) de, ha rákényszerítik, felveszi a kesztyűt! Ez a kérdés, válasszatok! 

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7115028994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.10.06. 14:56:27

Attila, mondj egy mesét, a tizedik emeletét!
süti beállítások módosítása