CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli búcsú vagy valami más?

2019. november 03. 13:46 - csú

borbely-abel-morovik-2011-11-01.PNGMindenszentek a csepeli temetőben címmel  halottak napján fénykép-sorozattal fűszerezett tudósítás jelent meg a jól bejáratott és lejáratott, de még létező fideszes papagájkommandó hírharsonájában, a csepel.hu - n. Ismerős arcok, de, ha elolvassuk  az írást, akkor hiányérzetünk támad és van benne más furcsaság is. A szöveg a következő:

"November 1-jén reggel Borbély Lénárd polgármester, dr. Szeles Gábor jegyző, valamint Ábel Attila és Morovik Attila hajtott fejet a csepeli temetőben azokért, akik nem lehetnek velünk. A koszorúk elhelyezését követően a Mindenki keresztjénél gyertyát gyújtottak az elhunytak emlékére."

A csepel.hu, amely nemcsak a most lezárult választási kampányban, de fideszes gazdái 2010-es hatalomra kerülése óta mindig kínosan ügyelt a protokollra. Ebben dr. Szelres Gábor még véletlenül sem előzhette volna meg a két fideszes alpolgármestert. Most megtörtént. 

Ez azonban hagyján! Nézzük csak meg jobban a szöveget! Ábel és Morovik neve mellett nincs ott az alpolgármesteri titulus.

Csak nem? Lehet, hogy a döntetlenre végződött csepeli önkormányzati választás után vörös jelek jelentek meg a hadak útján, és - Józsefvárost, Ferencvárost, a Várnegyedet, Újbudát, Erzsébetvárost, Terézvárost - követve már nemcsak Hunniában, hanem Csepelen is valami készül... ?

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr115285304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.11.03. 21:20:47

Én már többször megírtam, Ábel nem lesz alpolgármester! Moroviknál ez eddig sem volt kérdéses. Egyrészt valakinek el kell vinni a balhét a rosszul sikerült képviselői választás miatt, Ábel egyéni képviselőjelöltként vesztett, annak is örülhet hogy listán helyet kapott! Kommunikációs alpolgármesterként nagyon is sokat tett a Fidesz bukásáért azzal, hogy évek óta hülyének nézi az ellenzéki szavazókat! Másrészt Borbély igyekszik kilépni Németh Szilárd árnyékából, ezért az ő embereitől meg kell szabadulnia! Ha ennél a ciklusnál többre tervezi a polgármesteri pályafutását, mindenkinek elfogadható személlyé kell válnia, ehhez pedig cselekvési szabadság kell! A kompromisszumkészségre már most is szükség lesz a képviselőtestület összetétele miatt! Ebbe a képbe nem illenek némethista alpolgármesterek! Az egyik hely egyébként is az ellenzéket illetné, ha tiszteletben tartják a választók akaratát!
süti beállítások módosítása