CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Válasz az Országos Mentőszolgálattól

2020. január 26. 02:34 - csú

mentoauto-777_2.pngJanuár 25-én Mentőre várni Csepelen: Keserű ébredés a jégpályák éjszakája után címmel közöltünk egy írást. A cikkre Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr vezetője válaszolt.

Győrfi Pál válaszát változtatás nélkül közöljük: 

Tisztelt Szerkesztőség!

A Csepeliek Újsága felületén egy cikket publikáltak, ami alkalmas lehet a betegek mentőellátásba vetett bizalmának megingatására. Tekintettel arra, hogy a mentők iránti bizalom egyes esetekben a túlélés, gyógyulás alapfeltétele lehet, kérem az alábbi tények olvasók számára feltűnő helyen történő leközlését:  

A cikkben jelzett feladathoz a beteg állapotának és ellátási igényének megfelelő (a mentésirányító a helyszínen levő mentőorvosnővel konzultált) időben kiérkezett a mentő és a sérültet stabil állapotban szállította kórházba. 

A mentők a cikkben szintén példaként állított gyermek esetében sem hibáztak, ezt a hónapokkal ezelőtt lefolytatott részletes vizsgálat igazolja. 

Kérem, hogy a jövőben a mentőket (akik évente sokezer csepeli lakosnak nyújtanak segítséget elhivatottan és magas színvonalon) ne használják személyes, politikai csatározások eszközéül. 

Köszönettel,

Győrfi Pál

kommunikációs és pr vezető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5215428394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása