CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Képek, emlékek, relíkviák a száz éves Csepeli Munkásotthon életéből

2020. március 16. 03:21 - csú

nagy_jozsef_munkasotthon_100_megnyito_2020-03-14.PNGNagy József, az alapítvány elnöke nyitotta meg a kiállítást

Szombat délután szűk körben megnyilt a sszáz éves Csepeli Munkásotthon jubileumi programsorozata 100 év nemcsak képeken című kiállítása.  (FOTÓK ÖZÖNE A SZÁZ ÉVES CSEPELI MUNKÁSOTTHON ÉLETÉBŐL, EMLÉKEIBŐL

Juhász Gyula A munkásotthon homlokára című versének elhangzása után Nagy József az alapítvány elnöke nyitotta meg a kiállítást. Megnyitó beszédében  öszefoglalta, felidézte a száz esztendő legfontosabb állomásait, hangsúlyozva, hogy az intézmény mindvégig a kultúrát, a csepeliek  művelődését, felemelkedését szolgálta.

Ezt követően Takács Mónika, a munkásotthon vezetője szólt arról, hogy

a 100 éves évfordulóra tervezett egy hetes rendezvénysorozat most, a koronavírus és a kormány által kihírdetett veszélyhelyzet miatt, elmarad ugyan, de a lehetőségek függvényében, valószínűleg a kora ősszel, megtartják a tervezett programokat, hogyha később is, de méltóképpen emlékezzenek meg a 100 éve, március 14-én felavatott Csepeli Munkásotthonról.

FOTÓK ÖZÖNE A SZÁZ ÉVES CSEPELI MUNKÁSOTTHON ÉLETÉBŐL, EMLÉKEIBŐL

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4215523798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása