CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elviselhetetlen bűz és kannibál a családi otthonban

2020. július 12. 04:24 - csú

fogja_a_fejet_kezebe_temeti_arcat_3.PNGAmikor kellene a magyar állam nem létezik. Amikor létezik, akkor árt...

444.hu számolt be egy társasház egyik lakójáról, aki évek óta gyűjti az ürüléket és a szemetet a lakásán, a bűz elviselhetetlen, a patkányok elszaporodtak, az élhetetlenné vált társasház többi lakója pedig hiába fordult a rendőrségtől, az önkormányzaton és a Népegészségügyi Központon át bárkihez, az ügy évek óta pattog - megoldás pedig nincs.

Ha ön minimálbérre van bejelentve, az nem csak azért van, mert az önt foglalkoztató cég nem akar adót fizetni, hanem mert a magyar államnak nem sikerült betartható szabályokat alkotnia. Ha a gyereke nem tud tanulni néhány elviselhetetlen osztálytársa miatt, a gyerekek helyett hibáztassa nyugodtan a magyar államot, mert nem tudja kezelni a hátrányos helyzetű családok problémáit. Ha önt zavarják a hajléktalanok, utálja helyettük a magyar államot. Ha önnek hálapénzt kellett fizetnie, a magyar állam helyett tartott itthon egy orvost. A sort hosszan lehetne folytatni.

A megoldás

könnyű, vállaljon több szerepet az állam, azonban Magyarországon állami beavatkozást követelni olyan, mintha egy kannibált kérnénk meg arra, hogy egye meg a kevésbé finom falatokat az asztalról, aztán csodálkoznánk, hogy nem maradt lábunk. Ugyanis amikor a magyar állam csökkenti a rezsit, akkor egy idő után többet fizetünk a piaci árnál, ha az állam kezébe veszi a hulladékszállítást, akkor nem viszik el a szemetet, amikor a családokat támogatják, akkor a gazdag családok lesznek még gazdagabbak. Államosították az iskolákat, hirtelen nem lett kréta sem. A sort megint hosszan lehetne folytatni.

A magyar állam akkor kezd el létezni, amikor vissza nem térítendő támogatást kell adni Mészáros Lőrinc szállodáinak, vagy amikor rá kell venni a lakosságot, hogy gyűlöljön egy embercsoportot, akiket aztán Orbán Viktor is gyűlölni fog, ettől hatalmon marad és újabb vissza nem térítendő támogatásokat tud adni a barátainak.

Amikor kellene a magyar állam nem létezik. Amikor létezik, akkor árt. De legalább Tiborcz István nagyon szép lakásokat tud majd venni a belvárosban. Remélem, hogy kap rá valamilyen adókedvezményt.

Selmeci János (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3315995274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása