CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdnak semmi sem szent, úgy tesz, mintha nem tudná, hogy...

2020. július 26. 05:25 - csú

gerincuti_nemeth_szilard_-2020-07-23.PNGÁbel Attila (balszél) és Shanda Tamás (jobbszél) tudja, hogy mivel játszik, amíg hitelt ad a csepeliek által voksokkal elzavart Németh Szilárd (mikrofonnal) hazug kirohanásainak?

Sokszor érthetetlen, hogy tudnak emberek ennyire kivetkőzni magukból? Németh Szilárdnak semmi sem szent? Még az sem, amit maga hozott létre, és maga élte át? Ez az ember most minden realitásérzékét elveszítve ordasként támad Karácsony Gergely főpolgármesterre. Olyanokkal vádolja, amihez a pályáját éppen csak elkezdő főpolgármesternek vajmi kevés köze lehetett. Jelenleg egy EU-s pályázat Shanda Tamással (Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára) az oldalán, - a Csepelen már másodszor elbukott képviselő - azt híreszteli: „..a csepeli szabadkikötő és az odáig vezető gerincút korszerűsítése veszélybe került, mivel Karácsony Gergelyék durva, amatőrhibát követtek el”. Lejjebb megírják, hogy ez a summa egymilliárd forint pályázati forrást jelent. (Csak csendesen jegyzem meg, hogy ez az összeg még a csepeli fideszes önkormányzatnak se tétel, mivel a 2019 éves költségvetésük záró főösszege meghaladta a 43 milliárd forintot, amiből csak a Rákóczi kerti játszótér félmilliárd: és van ilyen 4)

- Németh Szilárd úgy tesz mintha nem tudná, hogy Csepelen amióta az általa kidolgozott arrogancia van hatalmon, nincs demokrácia! A törvény szerint a képviselőket Kt ülésen a lakosságot közmeghallgatáson kellett volna tájékoztatani! Ilyent azonban Csepelen a fideszesek érdemben nem rendeznek, csak színlelt propaganda-rendezvényekkel „pipálják ki” az ügyet. Emlékeztetnék, a METRANS féle közmeghallgatásra, amit a vállalat szervezett, és ahol szégyenszemre egyetlen fideszes korifeus sem jelent meg! A polgármester sem!

- Németh Szilárd úgy tesz, mintha nem tudná, hogy az EU-s pályázatokat az

illetékes szakmai szervek értékelik, és nem politikusok. Ezért ha esetleg történt is itt hiba, nehéz Karácsonyra verni. /Némethnek semmilyen erkölcsi alapja nincs Karácsony rossz döntéseit kritizálni! Németh nevéhez köthetők az elvégzett munkák kifizetésének megtagadásából származó bírósági elmarasztalások, és más büntetések! Az olyan rossz üzletek, mint a strand, (a kül- és belföldi haverok pénzelése, az ide nem illő szobrok állítása) és hosszú a bűnlajstrom!/
- Németh Szilárd úgy tesz, mintha nem tudná, hogy őt nem választotta meg a csepeli lakosok országgyűlési képviselőnek! Sőt, azt sem tudja, hogy 2019-ben a Fidesz nem nyert Csepelen az önkormányzati választáson! (A szavazás eredményeként, az ellenzék és a Fidesz aránya a testületben kiegyenlített volt! Az, hogy Borbélyék sikeresen „bevásárolták magukat”, nem a csepeliek politikai akaratának, sokkal inkább az érintettek jellemhibáinak tükröződése.)

- Németh Szilárd úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a Csepeli Szabadkikötőbe mind északi, mind déli irányból kétszer kétsávos út torkollik! Arra is rosszul emlékszik, hogy az út 2009-től épült amikor nem Tarlós és a Fidesz vezette Budapestet! Azt is elfelejtette, hogy ellenzéki fideszesként még ő vezényelte a Demszky éra alatt megtervezett és épített gerincút kivitelezése elleni lázítást.

- Németh úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a gerincút kiépítése nem a szabadkikötőnél hiányzik, - ahogy Németh mondja - hanem a Déli utcától, az M0-ig. A kikötőnek és Csepelnek egyaránt hiányoznak viszont a kis, és nagy dunai hidak. Ezeket viszont a Fidesz nem is tervezi itt megépíteni. Ma úgy látszik, hogy pántlikaként, az atlétikai VB parádéját fogják díszíteni! Sajnos nem a főváros, és főleg nem Csepel igényeit fogja kielégíteni. Nincs tudomásunk róla, hogy az EU-s pénzből a Corvin úti vasúti, és közúti kereszteződés kétszintessé tételét tervezték volna. Pedig ez a „fejlesztés” mind a településnek, mind a vállalkozásoknak hasznos lehetne.

- Németh Szilárd úgy tesz, mintha érdekelné őt a csepeli munkahelyek, vállalkozások sorsa. Kétségtelen, hogy voltak csókosai, akiket a közpénzek irányításával kistafírozott. Sajnos a többségüket meg se ismerte! Sőt, szóba se állt velük! A régi egyeztetéseket, eszmecseréket megszüntette, és „komcsiknak” titulálta vezetőiket.
Németh Szilárdot, és a Fideszt az igazság nem érdekli! Őket csak a hatalom érdekli! Ezért képesek (és nem a csepeliekért) koszorút alkotva, krokodilkönnyeket hullajtani.
Ezen a szitán azonban egyre többen átlátnak már Csepelen is, és tudják: Szilárd megkezdte a választási „pávatáncát”!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr816077030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása