CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma kiderül: újabb hazugsága miatt közöl-e helyreigazítást a Csepeli Hírmondó vagy inkább fizet?

2020. augusztus 12. 00:05 - csú

hazudik_hazugsag_hazug.jpg"Meguntam, hogy a Csepeli Hírmondó továbbra is valótlanságokat állítson rólam. Csatolom helyreigazítási kérelmem, röviden a következők megjelentetését kértem amit a következő számban közölniük kell, mert ha nem, akkor pert fogok indítani. Sérelemdíj megállapítását is kérni fogom, amit viszont a csepeliek javára fordítok. Ha így kell, akkor így lesz. Elég a sok hazugságból!..."

A korábbi előrejelzések szerint ma jelenik meg a Csepeli Hírmondó újabb száma. A több tízmillió forintnyi közpénzből írt, nyomtatott és 35 ezer példányban terjesztett fideszes szócső - bírósági vagy más döntés alapján - eddig már többször kényszerült arra, hogy hasábjain beismerje, írásba adja, amit az olvasói már régóta tudnak: hazudott.

A ma napvilágra kerülő számban ezt minden herce-hurca nélkül is megtehetik, ha önként és dalolva leközlik Erdősi Éva helyreigazítási kérelmét, amit még július 29-én postázott a szerkesztőségnek a CSH aznap megjelent számában közölt egyes hazug állítások miatt. Erdősi Éva minden cifrázás nélkül a Csepeli vagyok című közösségi oldalon - a hivatalos iratot is mellékelve - erről így számolt be:

"Meguntam, hogy a Csepeli Hírmondó továbbra is valótlanságokat állítson rólam. Csatolom helyreigazítási kérelmem, röviden a következők megjelentetését kértem amit a következő számban közölniük kell, mert ha nem pert fogok indítani. Sérelemdíj megállapítását is kérni fogom, amit viszont a csepeliek javára fordítok. Ha így kell, akkor így lesz. Elég a sok hazugságból!
A Csepeli Hírmondó 2020. július 29-én megjelent számában (XI. évfolyam, 15. szám) a 6. oldalon Bangóné és Szenteczky lemondását követelik címmel megjelent féloldalas cikkben valótlan állítások jelentek meg Erdősi Éváról.
Erdősi Éva
- nem állította, hogy aki vitatkozik az a Fidesznek segít.
Az értelmes vitának mindig helye van, a vita általában nem egy politikai párt ellen vagy mellett kell, hogy szóljon. A vita legtöbbször a képviselt emberekről kell, hogy szóljon az ő javukra és érdekükben,
- nem írt Bangóné Borbély Ildikóról és Szenteczky Jánosról,
- nem írt összefogáson belüli pozíciókról és azok elosztásáról,
- fővárosi bizottsági helyét a közgyűlés szavazta meg, melynek tagja Borbély Lénárd is.
Az időmbe belefér, viszont nem hagyom, hogy a mindannyiunk pénzéből fenntartott újság (milliós jutalmú kiadójának ügyvezetőjével együtt) folyamatosan megpróbáljon lejáratni. Ennyi."
Forrás: Facebook és anzágo
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416129234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása