Facebook

Megvan a véleményük

Naptár

Most olvassák

A Facebookon a Csepel Újságban
olvashatók cikkeink

Programkínáló

B u l v á r

„Borbély Lénárd most még egy szinttel lejjebb süllyedt ” – írja Dukán András Ferenc képviselő

2020.08.22. 05:59 csú

borbely_lenard_aatadja_a_diszpolgari_oklevelet_tarlos_istvannak_2020_augusztus_20-an.PNGSzégyen! Visszataszító! - ilyen vélemények övezték Tarlós és Borbély jelenetét. Előzetes egyeztetés nélkül, a képviselő-testületi ülésen papíron kiosztott sürgősségi előterjesztéssel tolta át a Fidesz-KDNP frakció segítségével Tarlós István csepeli díszpolgári címét Borbély Lénárd. Az ilyen politikai akciók sértőek az összes csepelire, akik a kerületi érdemeikre tekintettel kaptak vagy kapnak díszpolgári címet, pártpolitikai meggyőződésüktől függetlenül...

A csepeli önkormányzat ellenzéki, momentumos képviselőjének facebookos bejegyzését az alábbiakban ismertetjük:

Otthon maradtam, nem mentem el a kerületi augusztus 20-i ünnepségre, annak ellenére, hogy képviselőként rendszeresen részt veszek a megemlékezéseken, ha nem tanítási időben kerülnek megszervezésre.

Már a Trianon megemlékezésnél is egy fájó pont volt, hogy nem a nemzeti összetartozásról szólt, hanem a Fideszről. (Aki ott volt és a műsor nagy részét kitevő videót megnézte, pontosan tudja, hogy mire gondolok.)

Borbély Lénárd most még egy szinttel lejjebb süllyedt:

Előzetes egyeztetés nélkül, a képviselő-testületi ülésen papíron kiosztott sürgősségi előterjesztéssel tolta át a Fidesz-KDNP frakció segítségével Tarlós István csepeli díszpolgári címét.

Az ilyen politikai akciók sértőek az összes csepelire, akik a kerületi érdemeikre tekintettel kaptak vagy kapnak díszpolgári címet, pártpolitikai meggyőződésüktől függetlenül, így az idén kitüntetett Hantos Jenő esperesnek is, akinek ezúton is gratulálok, és akinek a díját én magam is megszavaztam.

A politikai sérelmeken felül kell emelkedni közös ünnepeinken. Ez Csepelen sajnos lehetetlen, mert Borbély Lénárd folyamatosan pártpolitikai eseményt csinál belőlük. Ehhez nem kívánok asszisztálni.

Eddig tartott Dukán András Ferenc bejegyzése a saját közösségi oldalán, amihez többek között a következőket fűzték hozzá az olvasói:

Szégyen!
Visszataszító!!!!
Mi az hogy sűrgősségi előterjesztéssel áttolta? Ez esetben nem kell a KT megszavazni? Ha meg kell szavazni akkor itt a helye a szavazás eredményének név szerint. Csak hogy a csepeliek is tudják kire szavaztak.
Megszavazta a testület, sajnos zárt ülésen, így ennek nem érhető el a jegyzőkönyve. A napirendet a sürgősségi módosításokkal 11-en szavazták meg, 7-en szavaztak ellene (nem és tartózkodás, emlékeim szerint rajtam kívül az MSZP, a DK képviselői és Kovács Dávid Attila független képviselő). A szavazás eredménye elérhető a honlapon is.
Hol a maszk és a távolság? Ja ezeknek nem kell csak minket hülyitenek!? Gusztustalan
Nekem nem kérdésem van hanem. Véleményem
Nem igaz hogy Csepelen nincs olyan lakója aki ezt megérdemli (nem politikusa gondoltam)���
 • Medgyes Egonné
   teljes egyetértésem. Ha az árulók nem szavazzák meg nincs diszpolgári cim. Bucka szővetség csepelieket eláruló alpolgármester és LMP csoda alakja.
  • Rutnai Péter
    Pontosan. Visszataszító a bucka és tótsanya ellenzékinek mondott "szereplése.
   Forrás: Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr816172268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2020.08.22. 22:05:36

Kíváncsi vagyok, Borbély mikor ad díszpolgári címet Németh Szilárdnak!