CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kerge körforgalom parlagfűvel az Árvai csárda közelében

2020. szeptember 03. 05:07 - csú

korforgalom.PNGEgy ilyen körforgalomra semmi szükség! 

Úgy néz ki, hogy az M0-ás hidat kijavították, és szeptember elsejével forgalomba is állítják! Sajnos a híd javításával, kapcsolatban olyan kevés információt közöltek, hogy az érdeklődő ember kénytelen volt az űrt a képzelet erejével kitölteni.

A képzelgés igényét okozták azok az összevisszaságok, amik a híd körül voltak tapasztalhatók. A sok közül most csak arra a közelmúltban épített körforgalomra hívom fel a figyelmet, amit a nyáron adtak át, az Árvai csárdától alig száz méterre, a nem rég épült új szigeti gerincúton. Ennek a körforgalomnak (képen látható) csak egy bejárata, és egy kijárata van. (Közte meg az embermagasságú parlagfű!)

Egy ilyen körforgalomra semmi szükség! 

Lehetne mondani, hogy a későbbi útépítések bekötése miatt alakították ki. Ez meg azért nem igaz, mert

ezt az utat alig pár éve készítették, - és, ha tudták hogy ez történik majd - akkor miért nem építették meg a létesítményt akkor? Miért vonultak le, majd egy év múlva vonultak fel a kivitelezők? (Csak a vonulgatás tízmilliós tétel)

És miért nem az eredeti építkezéskor, és miért a forgalomba helyezés után alakították ki ezt a csomópontot, ha tudták, hogy bekötések lesznek? Ezekre a fejetlenségekre nem lehet az észszerűség alapján válaszolni, csak a képzeleterő marad a megértésre.

Horváth Gyula (Facebook)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7716182296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása