CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Emberére akadt a Csepeli Hírmondó

2020. szeptember 06. 05:55 - csú

vida_es_abel_egyutt_-777-feliratos_5.pngVan, aki nem nyeli le a pofátlanságaikat, akárhogy bújnak egymás háta mögé. A következmény: "Kérem a Tisztelt Bíróságot,  kötelezze az alpereseket, hogy a jogerős ítéletet a jogerőre emelkedést követő lapszámában hozza nyilvánosságra."

Szolgálati közlemény – Erdősi Éva kontra Csepeli Hírmondó

Erdősi Éva: Ahogy már írtam, keresetet indítottam Máger Judit, Vida István és Ábel Attila ellen a Csepeli Hírmondóban rólam megjelent valótlan állítások miatt. A keresetet a XX., XXI. és XXIII. kerületi Bíróságra adtam be.

Kérelmeim a következők:

  1. Kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy kötelezze a Csepeli Hírmondót arra, hogy a hozzájuk eljuttatott helyreigazítási kérelmem szó szerint, megjegyzés nélkül a következő lapszámban megjelenjen.

"A Csepeli Hírmondó 2020. július 29-én megjelent számában (XI. évfolyam, 15. szám) a 6. oldalon Bangóné és Szenteczky lemondását követelik címmel megjelent féloldalas cikkben valótlan állítások jelentek meg Erdősi Éváról.

Erdősi Éva

nem állította, hogy aki vitatkozik az a Fidesznek segít.

Az értelmes vitának mindig helye van, a vita általában nem egy politikai párt ellen vagy mellett kell, hogy szóljon. A vita legtöbbször a képviselt emberekről kell, hogy szóljon az ő javukra és érdekükben,

nem írt Bangóné Borbély Ildikóról és Szenteczky Jánosról,

nem írt összefogáson belüli pozíciókról és azok elosztásáról,

fővárosi bizottsági helyét a közgyűlés szavazta meg, melynek tagja Borbély Lénárd is."

  1. Kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy kötelezze arra a Csepeli Hírmondót, hogy a jövőben velem kapcsolatban kizárólag akkor jelenthessen meg bármilyen irományt, ha azt velem előzetesen egyeztette és az én jóváhagytam.
  2. Kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy részemre sérelemdíjat állapítson meg. Kérem, hogy a sérelemdíj megfizetésére egyetemlegesen kötelezze az alpereseket.
  3. Kérem a Tisztelt Bíróságot, hogy kötelezze az alpereseket, hogy a jogerős ítéletet a jogerőre emelkedést követő lapszámában hozza nyilvánosságra.

A jelenlegi Polgári Perrendtartás szerint a személyiségi jogokkal kapcsolatos pereket a Törvényszék tárgyalja, így a Bíróság végzésben értesített arról, hogy keresetemet megküldte az alpereseknek és illetékességből továbbítja azt a Törvényszékre.

Így időben egy kicsit csúszni fog az ítélet, de az ügy megy a maga útján.

Forrás: Erdősi Éva Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916191334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása