CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elhunyt Fatér Károly, a Csepel SC egykori olimpiai bajnok kapusa

2020. szeptember 24. 10:29 - csú

fater_karoly_elhunyt_2020-09-23.PNGA Csepel FC tájékoztatása szerint türelemmel viselt, hosszú betegséget követően 80 esztendős korában elhunyt Fatér Károly, a Csepel olimpiai bajnok kapusa. A legendás sportolót 80 éves korában érte a halál.

A klubbal  gyászhírt a fia közölte, aki elmondta, hogy édesapja sajnos több betegséggel is küzdött, és végül szombaton otthonában, békésen távozott. A Csepel FC saját halottjának tekinti Fatér Károlyt, aki 1968-ban olimpiai bajnoki címet nyert a Csepel SC sportolójaként. A Csepel színeiben  199 NBI- es mérkőzésen védte a kaput.

Temetéséről később intézkednek. Szülőföldjén, Nyírlakon is elbúcsúztatják, és

szűk, családi körben helyezik végső nyugalomra.

Egyesületünk osztozik a család gyászában és a következő hazai bajnoki mérkőzésen mindenképpen megemlékezünk majd Karcsi bácsiról.

Nyugodjon békében, soha nem felejtjük!

Forrás: Csepel FC

További részletes információk Fatér Károlyról ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016212686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása