CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tessék mondani: tényleg újraindul január közepétől a csepeli HÉV?

2020. október 20. 00:02 - csú

hev_ideiglenes_vegallomas_a_kvassay_hidnal_1.PNG"Még nyáron azt a választ kaptam a MÁV-HÉV Zrt-től, hogy csak akkor indul újra január közepén a csepeli HÉV, ha 'a HÉV töltése alatt az Atlétikai stadion szurkolói és gazdasági bejáratához vezető áthidalások' is elkészülnek időre. Márpedig egy nemrég a Facebook-on a MÁV-HÉV Zrt. hivatalos oldala névében közzétett komment értelmében e téren sajnos erős kétségeik vannak, 'aggodalommal figyelik a fejleményeket'. Sok csepeli aggodalmát a határidő betartása és a világos kérdésre adott világos válasz oszlatná el...

Közérdekű kérdést tett fel saját közösségi oldalára Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független képviselője. A kérdés és majd a válasz alapjaiban érintheti a Budapest belső kerületei felé közlekedő csepelieket. A képviselő írását ezért változtatás nélkül közöljük:

"Újraindul-e január közepétől a csepeli HÉV?

Nagyon úgy tűnik, hogy ez sajnos egyáltalán nem biztos, sőt a MÁV-HÉV Zrt. is aggodalommal figyeli a fejleményeket.

Még júliusban határozati javaslatot nyújtottam be a Képviselő-testületnek, miszerint kiállunk többek között amellett, hogy január közepétől ismét a teljes vonalon közlekedjen a csepeli HÉV. Akkor azt a választ kaptam, hogy erre Csepelnek nincs ráhatása, így ilyen határozatot nem hozhatunk. Felvetésemet és a kapott polgármesteri választ tartalmazza ez a videó.

Erre azért lett volna szükség, mert

még nyáron azt a választ kaptam a MÁV-HÉV Zrt-től, hogy csak akkor indul újra január közepén a csepeli HÉV, ha " a HÉV töltése alatt az Atlétikai stadion szurkolói és gazdasági bejáratához vezető áthidalások" is elkészülnek időre. Márpedig egy nemrég a Facebook-on a MÁV-HÉV Zrt. hivatalos oldala névében közzétett komment értelmében e téren sajnos erős kétségeik vannak, "aggodalommal figyelik a fejleményeket."

Ezért  a céghez es az áthidalásokat építő Budapest Fejlesztési Központhoz fordultam aziránt érdeklődve, hogy mikor készülnek el az áthidalások és január közepétől járni fog-e a csepeli HÉV a Boráros térig. Amint válaszokat kapok, azonnal közzéteszem."

Kovács Dávid Attila

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7416245846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása