CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Legyen világosság! Dukán András Ferenc képviselői kezdeményezése

2020. november 14. 00:02 - csú

dukan_andras_ferenc_foto.jpegA csepeli önkormányzat momentumos képviselője, Dukán András Ferenc a következőket írja közösségi oldalán:

"Mire az ember hazaér a munkából, már sötét van, és egyre többet esik az eső is. Ezért azt javaslom, hogy a csepeli kutyafuttatókat lássuk el közvilágítással és esőbeállóval.

Ez balesetvédelmi szempontból is fontos, hiszen a sötétben könnyebb elbotlani. Az pedig minden csepeli érdeke, hogy a házi kedvencek a dolgukat ne az utcákon, hanem a kutyafuttatókban végezzék. Teremtsünk ehhez megfelelő lehetőségeket az esős, sötét időszakban is.

A Momentum csepeli szervezete elkötelezett az állatvédelem és a békés ember-állat együttélés ügyében, ezért a javaslat előkészítése érdekében kérdéseket intéztem a Városgazdához, a következő ülésre pedig előterjesztést nyújtok be az ügyben.

Ha te is szeretnél segíteni a csepeli állatokon, akkor

ajánlom figyelmedbe ezt a posztot a bajbajutott Agenor Civil Állatvédő Egyesülettől: https://www.facebook.com/.../a.205237016.../834707633944367/ Bár személyesen nem ismerem őket, de munkájukkal sokszor találkozom, és sokat tesznek a csepeli kóbor állatokért, a nekik nyújtott támogatások felhasználásáról pedig példamutató módon havonta beszámolnak. Most anyagi korlátokba ütköztek, az ő munkájuk szerintem pártállástól függetlenül minden csepeli javát szolgálja."

Forrás: Facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2016273612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása