CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi lesz Németh Szilárddal?

2020. december 07. 00:02 - csú

nemeth_szilard_2020_agyrem_duhos_duhong.jpgAz igazmondás nem az erőssége, de a nagyotmondásban verhetetlen! Mi csepeliek gyakran látjuk ennek következményét

Horváth Gyula írása alternatív választ ad a címben feltett kérdésre: Mi lesz Németh Szilárddal?

Németh Szilárd fontos (elvtárs) ember lett a Fideszben. Ezt nem más, mint Orbán Viktor jelentette ki. Nem is csoda, hogy ezt miniszterelnöki szinten kell kimondani, mert még így is teljességgel hihetetlen. Németh a Fidesz ostora, a rezsik biztosa, a hadak oszlopa! Se lát, se hall, csak nyomul, mint egy duvad! Az igazmondás nem az erőssége, de a nagyotmondásban verhetetlen! Mi csepeliek gyakran látjuk ennek következményét.(zsinagóga építés, Jedlik felújítás stb) Ezért már kétszer elzavartuk…..

A következő időszakban nem kizárt, hogy a Fideszben is nagy események, változások lehetnek. A vétóval való fenyegetéssel Orbán elment a falig! És ennél a falnál már sok régi politikai, és gazdasági haszonlesője, nem kíván mellette állni. Itt ugyanis a mozgástér megszűnni látszik. A PIS még szövetségesnek mutatkozik, de hagyja, hogy az igazi faltörő Orbán legyen! A Cseh Köztársaság és Szlovákia már kifarolt mögüle. Nincs megbízható, igazi szövetségese, és a regimentje is egyre jobban elbizonytalanodik! Hamarosan kiderül, hogy a király - és legfontosabb embere NSz - valójában meztelen! /Frenetikus látvány lesz!/ Hamarosan láthatjuk, hogy lesz-e pénz atlétikai stadionra, vagy a nagyszabású HÉV fejlesztésekre, és más giga beruházásokra. Mert mind ez EU-s pénzből, és nem a NER hasznosságából jött ám létre.

Tehát a jövő év a fideszesek számára vízválasztó lehet. Dönteniük kell arról, hogy a tornyosodó nemzetközi problémáik (EU, Néppárti tagság, és kirekesztés a pénzekből stb.) és a hazai bajok (járvány, valamint az ezt felszínre hozó morális, szavahihetőségi, és gazdasági válság stb.) következtében milyen irányba induljanak el. Két út áll előttük. Az egyik az, hogy megrettennek, és lépéseket tesznek a demokratizálódás irányába, úgy, hogy jobb pofát mutatnak az EU-nak, (Németh Szilárd ekkor felejtőssé válik) vagy tovább radikalizálódnak, és szakadásig feszítik a húrokat, elszakítják a pénz-csatornákat, elveszítik azok türelemét, akiknek a jóvoltából kapaszkodhattak ez idáig (méltatlanul) oly magasra.

- Amennyiben demokratizálódnak, akkor Németh Szilárdnak vége. A nagyon fontos emberből, igen hamar nagyon kicsi ember lesz.  Még az is előfordulhat, hogy senkikké válnak.

- A másik út az, hogy a radikalizálódás mellett döntenek. Akkor meg a Fidesznek van vége!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook, Fotó: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8416300468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása