CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rejtjelezett üzenet az oltakozásról nyunyóka nélkül a vakcinára váróknak

2021. március 06. 00:01 - csú

orban_es_az_operativ_torzs_egyutt_6.jpg"Adatbázis-szinkronizációs problémák" miatt, amelyek "az sms-ek kézbesítési technikájával" kapcsolatban léptek fel, az sms-ben mozgósított 74.000 krónikus beteg kapott egy újabb sms-t, amelyben elnézést kértek, mert az oltás ezen a hétvégén elmarad. Az Oltási Munkacsoportot vezető államtitkár ugyanakkor azt is közölte, "dezinformáció az a hír, hogy probléma áll fenn az oltási programban".

Nem tudom, mi volna, ha még probléma is állna fenn – teszi fel a kérdést glosszájában Lendvai Ildikó, aki megbocsájt a botorkáló hivatalnoknak, mert írását így folytatja:

„Persze a lónak négy lába van, mégis botlik, én különben sem értem, mi az az adatbázis-szinkronizációs izé, bár sms-küldésben komoly praxisom van.

Csak egyetlen kérdésem van. Tessék mondani, mikor jön a harmadik sms arról, hogy mindenki üljön át egy másik kocsiba?”

Forrás: LENDVAI ILDIKÓ (Facebook)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1316451616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása