CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen nem a szenteknek hajlik maguk felé a kezük...

2021. április 14. 00:02 - csú

penzcsapbol_csepelen_omlik_a_penz-777_7.pngA csepeli polgármesternek és három helyettesének nem zárták el a pénzcsapot

Frakcióvezetői értekezlet tartott a polgármester - tudhattuk meg nem mástól mint a polgármestertől és külön bejáratú fideszes médiájától. (Szerencsére volt olyan ellenzéki frakcióvezető, aki szintén információt adott az ott elhangzott fontosabb bejelentésekről.)

Tartalmukat tekintve ezek az értekezletek nem lépik túl a tájékoztatás kereteit, a polgármester által fontosnak tartott ügyek valódi egyeztetéséről a kiszivárgott információk szerint szó sincs.

Borbély Lénárd legutóbb többek között bejelentette: úgy döntött, hogy 65 százalékra csökkenti a képviselők és a bizottsági tagok tiszteletdíját s az így megspórolt összeget az óvodapedagógusok pótlékának visszaállítására fordítjaSaját és három alpolgármestere fizetését nem csökkentette. Megjegyezzük: ha

kevesebbet fordítana az önkormányzat például. sportra, sporttal kapcsolatos fejlesztésekre, vagy ha nem önkormányzati pénzből tartanának fenn sportegyesületet, biztos nem kellett volna csökkenteni az óvodapedagógusi pótlékot. Mindehhez hozzátesszük, nem turkálva mások zsebeiben, hogy az önkormányzat négy vezető tisztségviselője évente ~ 50 millió bérrel+járulékokkal+havi költségtérítéssel+személy használatú gépkocsival+benzinköltséggel+a személygépkocsi egyéb fenntartási költségeivel, összesen ~ 56 millióval terheli meg az önkormányzat éves költségvetését. Ebből a jelentős összegből nekik is illett volna egyénileg is hozzájárulni az óvodapedagógusi pótlék teljes összegének visszaállításához. Nem tették. Lelkük rajta! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816488952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása