CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A kerületi Fidesz-vezérkar önfényezésének Csepelen semmi köze sincs a járványhoz

2021. április 26. 00:02 - csú

abel_attila-1_5.jpgHazug propaganda ellen nincs vakcina? Ha nincs ingyen krumpli, akkor más is jó a propagandistának? Van, akinek ettől gyökeresen eltér a véleménye:  "Már egy éve kifogásolta a testület, hogy minek a polgármesternek sokmilliós tárgyalóasztalos mikrobusz, helyetteseinek luxus gépkocsi, mikor két kilométerre se laknak a hivataltól?"

Horváth Gyulának, a csepeli önkormányzat ellenzéki (DK-s) képviselőjének Sértettek című blogbejegyzését az alábbiakban közöljük:

A vírus nem csökkenő számban szedi áldozatait hazánkban! Egymillió lakosra számítva nálunk van a legtöbb halálos áldozat a világban! A vele szembeni védekezést, az oltások megszervezését mindenki a legfontosabb feladatnak tartja.

A csepeli polgármester, és helyettesei is sokat tettek ennek érdekében. Mindenki, akiben ész, és érzés munkál, feltűnt, hogy ezek az emberek az elsők közt kapták el a betegséget (Sőt a polgármester kórházi ápolásra is szorult). Rosszindulatú hamisság, ha azt állítják, hogy az egyik csepeli szervezet (DK) meg kívánja vonni az áldozatvállalás tényét a polgármestertől és némelyik helyettesétől!

Azt is láthatja mindenki, hogy az egészségügyi dolgozók és vezetők áldozatkész, pontos, jól szervezett oltási munkája mellett aránytalanul erős propaganda-fény fókuszál a polgármesterre, és helyetteseire. Láthatjuk, hogy a polgármester

becsavarogja, biciklizi, csúszkálja, vizslatja az egész kerületet. Borbély itt, Borbély ott, Borbély mindenhol! Az egyoldalúságáról hírhedt Csepeli Hírmondó gazdája, a Városkép KFT. meg a (személyes jólétét, és kiszolgálását végző) „polgármester személye körül sündörgő kabinet”, szervezik ezt a Csim-bumm cirkuszt. A háziorvosoknak és a csepeliek egészségéért tevékenykedőknek nem sokat segítenek (lehet, hogy inkább ártanak) azzal, hogy hozzáértése nélkül beleavatkoznak olyan dolgokba, amihez nem értenek!

Ne tessék haragudni, amikor úgy véljük (nem csak a DK, de a demokraták sokan), hogy ennek semmi köze a járványhoz! (Annak se volt, amikor az első vakcina csomagokat fideszes helyi képviselők vitték fotósok gyűrűjében az oltópontokra) Sokkal inkább látszik alibi-tevékenységnek, mintsem érdemi munkának. Ezt látszik alátámasztani, hogy míg a testületi tagok járandóságát a felére csökkentették, a parlamentiekét, meg a maguk, és környezetükét emelték! A CSH képein láthatók, ahogy buzgón telefonálnak ezek az „áldozati bárányok”! Havi több mint egymillióért, és személyi kocsi használatért. Nem látni, de tény, hogy a munka javát végző eü. szakszemélyzet ugyanezt teszi sokkal hatékonyabban, kevesebb mint a tizedéért!

Miről tetszenek beszélni? Az önfényezésnek semmi köze a járványhoz! Rengeteg köze van viszont a nép becsapásához, átveréséhez! És még több, a Fidesznek a jövő évi választásra való kampányához. Hazug rendszerük fenntartásához!

De ezt miért is a csepeli népnek kell megfizetni? Nem jogos hát, - a fent bemutatott fideszes kampánynyitó után - megkérdezni, hogy a lakásától alig 2 kilométerre lakó polgármesternek, és helyetteseinek, (haverjainak stb.) mi a fenének kell évi több tízezer kilométert a mi pénzünkből a mi autónkon furikáznia? (Arról ne is beszéljünk, hogy Pákozdi alpolgármestert a feladatok közelébe se engedik, a kocsit, meg a havi milliós fizetését azért adják neki, hogy vele meglegyen a többségük.) A vészhelyzeti törvény alatt mindenkire, - ebből következően a halandó úgy vélhetné, rájuk, a fideszesekre is - kiterjedtek a vesztegzár törvények. Nem mehetnének sehová! (Nem tollas a hátam?)

Valaki itt hazudik!

Ne tessék az áldozat függönye mögé bújni, és Vida István „zsenialitásával”, meg a lakáj-kabinet talpnyaló szorgalmával takarózni! Már egy éve kifogásolta a testület, hogy minek a polgármesternek sokmilliós tárgyalóasztalos mikrobusz, helyetteseinek luxus gépkocsi, mikor két kilométerre se laknak a hivataltól? Nem mondhatják, hogy azért, mert a „komcsiknak” volt! Mert nem volt! Mindenki a sajátját használta és azokra az utakra, amiket hivatali ügyekben intéztek, gépkocsi-járadékot kaptak, az útról meg úti jelentéseket írtak!

Tessenek csak felkészülni ilyen és hasonló kérdésekre, mert megsértődés nem közjogi kategória. Legközelebb lehet, hogy az önök úti jelentéseit fogjuk kérni! A csepeli DK a szervezet országos elnökének a Magyar Országgyűlésben elmondott emlékezetes kritikus beszéde  alapján fog eljárni. Ha nem hallották, hogy mit mondott Gyurcsány Ferenc, akkor kérdezzék meg Németh Szilárdot, mert mint láthatták ott ült. Rég volt úgy berezelve!

Horváth Gyula (Forrás: a politikus közösségi oldala)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216498838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása