CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kivel találkozott a polgármester a volt Csepel Művekben?

2021. június 16. 00:01 - csú

csepel_muvek_egyes_kapu_6.PNGNem oszlik a homály. Tovább gyarapodott az a kérdésözön, amire az elmúlt évtizedben nem tudtak, de inkább nem akartak válaszolni Csepel fideszes fura urai.

Borbély Lénárd a közösségi oldalára kitett információ szerint szerint a kormány szóvivőjével, Szentkirályi Alexandrával a volt Csepel Művek területén működő Horex Kft-hez látogatott.

Ezen kívül csak egyetlen konkrétumot tudhattunk meg a polgármesteri tudósításból: a cég jelenleg a Nyugati pályaudvar teljes tetőszerkezetén és a díszítő elemeken dolgozik.

Nem lehetett valami fontos látogatás, mert a csepel.hu egy sort sem hozott le a programról. Valószínűleg maga a polgármester sem tartotta jelentősnek, mert még azt sem írta le, hogy ki fogadta őt és a kormányszóvivőt a kft részéről.

A cégnek

egyébként, a weblapja, a horex.hu szerint két igazgatója van: Reznicsek Zoltán és Hollik Tibor.  Vajon miért kellett elhallgatni a csepel.hu olvasói előtt hogy ki a cég képviselője, akivel találkoztak, s mi volt a látogatás konkrét célja, eredménye?

Talán Reznicsek úr miatt, aki a 90-es évek közepén fideszes képviselő volt Csepelen vagy csak „időkitöltő” látogatás volt az egész? Válasz hiányában így aztán eggyel gyarapodott az a kérdésözön, amire az elmúlt évtizedben nem tudtak, de inkább nem akartak válaszolni Csepel fideszes fura urai.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216594658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása