CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Izgatott katonalovakként kapálják a földet magyar tisztviselők Brüsszelben egy szótól

2021. augusztus 11. 00:01 - csú

szijjarto_peter_2.PNGBudapest most is, a homofób törvény keltette viharban is dafke az, ami: Ugocsa, aki, tudjuk jól, non coronat. Az Lenin volt, aki azt mondja, egy lépés hátra, kettő előre.

A magyar kormány  egy katonai misszióról szóló uniós állásfoglalást vétózott meg, nemrég egy Kínát bíráló dokumentum eredeti szövege ment Orbánék miatt a kukába, tavaly a nemek közötti hátrányos megkülönböztetés elleni kiállást vétózták meg, épp azért, amiért a mostanit is: mind a két iratban szerepel a gender szó.

Unalmas ez, mondom, mert Orbánék kiszámíthatósága egy faék bonyolultságával vetekedik, csak bele kell írni egy tervezetbe, hogy liberális, meg jogállamiság, Soros, vagy gender, és a brüsszeli magyar tisztviselők máris izgatott katonalovakként kapálják a földet, hallván azt a pár hívószót.

Persze ezek a hívószavak igazából a választókat hívják, miattuk léteznek, és mögöttük a fáradhatatlan propagandagépezet jóvoltából egész történetek vannak. Egyetlen szó kimondása hihetetlen

tudattartalmakat épít fel egy perc alatt a nemzethalálra utazó pedofil Brüsszeltől az élet-halál harcot vezető utcai harcosig, aki egyben, ráérő óráiban miniszterelnök is.

Budapest most is, a homofób törvény keltette viharban is dafke az, ami: Ugocsa, aki, tudjuk jól, non coronat. Az Lenin volt, aki azt mondja, egy lépés hátra, kettő előre. Nincs itt semmiféle hátra, akkor sem, ha a német külügyminiszter őrjöng, hogy Orbán a hongkongi szavazáson is az unió ellen volt. Heiko Maas amúgy sem számít, hiszen szociáldemokrata.

 Most viszont a német belügyminiszter jött azzal, hogy a homofób törvény miatt uniós pénzeket kellene elvonni Magyarországtól, márpedig Horst Seehofer részint jobboldali, részint meg Orbán barátja. Illetve ma már csak exe. Már neki is sok, amit a magyar kormányfő csinál. De ez se számít, az se, hogy ő az unió páriája, hogy már a kilépést ajánlgatják neki, és az sem, mi lesz az országgal.

Az unió már ébredezik, az ország még nem döntötte el, neki számít-e saját sorsa.

Szénási Sándor (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116609586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása