CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csalárdság családokra hivatkozva csepeli gyerekekkel kampányolni

2021. október 13. 00:02 - csú

szentkiralyi_alexandra_kormanyszovivo_es_borbely_lenard_pm_-2021-09.PNGA csepeli gyerekek szépek, aranyasak. Ők bizonyára még nem tudják, nem tudhatják. hogy milyen célokra használják fel őket mosolyukkal. De vajon a szüleikkel Borbély Alexandra kormányszóvivő és Borbély Lénárd kerületi polgármester előzetesen egyeztetett a fotózásról?

A helyi fideszes szócsövekben, a Csepeli Hírmondóban, a csepel.hu-n,  továbbá Németh Szilárd és Borbély Lénárd fb oldalán többször olvashattunk a család szerepének erősítéséről.

Hazai és nemzetközi konferenciák, sajtótájékoztatók, plakátok, reklámok, családi programok, rendezvények követték egymást, ahol az urak családokkal, gyerekekkel fotózkodtak. A vadászati „világkiállításra” iskolákat rendeltek ki, egyes fideszes vezetők a családokat, gyerekeket „használták fel” saját maguk népszerűsítésére, stb.

A kormányerők és a csepeli fideszes fiúk 11 éve, az általuk kikiáltott, nemegyszer változó ellenségekkel, új és új ügyekben harcolnak. Most éppen a családokért, a gyerekekért harcolnak állítólag!  Lényegében eredménytelen harcuk eddig az ország több száz milliárdjába került. Közben fogy a magyar!

A KSH adatai szerint az ország népességének száma 2010-ben 10.014.324 fő volt, idén pedig már csak 9.737.772 fő élt az országban. A fogyás több mint 276 ezer fő, miközben az országba hivatalosan bevándorlók száma majdnem ugyanennyi volt. A KSH szerint pl. az év első nyolc hónapjában kevesebb gyerek született, mint a tavalyi hasonló időszakban. https://444.hu/2021/09/24/nem-nott-nagyot-a-gyerekvallalasi-kedv 

Sőt! Az ENSZ 2019-es becslése szerint 2050-re 8,47 millióan, 2100-ban pedig várhatóan már csak 6,86 millióan élnek az országban. 

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200117/megmutatjuk-hogy-hal-ki-magyarorszag-mit-tehetunk-ellene-412697 

Uraim, miről beszélnek? Tizenegy éve önök vezetik az országot, Csepelt. Minden pénz, paripa, fegyver önöknél van, a népesség száma meg fogy, több százezren hagyják el, tisztességes megélhetés reményében az országot, mégis állandó harcban állnak. Ez az eredmény?! 

E.-S.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7416706008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2021.10.13. 23:57:55

Németh Szilárdhoz szóló poszthoz!

A szerencsétlen azt hiszi, hogy a kiskunok majd megválasztják Lezsák helyett kiskunfélegyházi képviselőnek! Szabó Szabolcs ellen nem mer elindulni Csepelen, mert ha harmadszorra is veszítene, örökre vége lenne a karrierjének! Gondban van, államtitkár úr?
süti beállítások módosítása