CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vannak akik tesznek Csepelért és vannak, akik tesznek rá…

2021. november 30. 00:02 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard_veres_reggelije_3.PNGSokat kell nyelni a hatalom megtartásáért, a zsírosabb falatok megszerzéséért a politikai pankráció közben Csepel volt és jelenlegi polgármesterének

Nagyra becsüljük a Közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesületet és tiszteletreméltó tagjait, de igen érdekesnek tartjuk, hogy a csepeli hivatalos médiában – mint például legutóbb a fideszes szócsővé züllesztett Csepeli Hírmondóban ‑  csak pozitív tartalmú megnyilatkozásaik, véleményeik kapnak helyet.

Úgy gondoljuk, hogy az egyesület köztünk élő notabilitásai a lakóhely aktív szeretetével együtt is kritikusan szemlélik például a kerületi közlekedési anomáliákat, a mind sűrűbb közlekedési dugókat; a gerincút (Teller Ede út) 11 éve megígért folytatásának elmaradását; a Gubacsi-híd állapotának évek óta elmaradt felújítását; a Hollandi úton megvalósított, Németh Szilárdhoz köthető birkózócsarnok és akadémia épületegyüttest, mivel rombolja a csepeli Kis-Duna parti térség természeti környezetét; a Csepel SC Alapítványért, illetve tulajdonlásáért, fejlesztéséért kialakult fideszes belharcot; az egyoldalú tájékoztatást, az ellenzék teljes kiszorítását az önkormányzati médiából – hogy csak néhány helyi fájó pontot említsünk.

A közösen Csepelért! -  jelszó számunkra azt jelenti, hogy

a civil szervezeteknek valamennyi csepeli lokálpatriótát, a kerületért valóban tenni akaró embereket kell képviselniük, a kerület egésze, s nem a hatalom érdekében. Lehet, hogy a fideszes média tudatosan elhallgatja az egyesület esetleges kritikai megjegyzéseit? 

Az Újra közösen Csepelért című cikk  csak alátámasztja a fentieket, amikor tulajdonképpen Borbély Lénárd véleményét adja közre. Ezek szerint párbeszéd helyett, a polgármester monológja uralta a teljes programot?

Ami pedig az 52,5 milliárdos kormányzati fejlesztési koncepciót illeti, nincs sok remény arra, hogy a valamikori megvalósítás során a jelenlegi kormány és Németh Szilárd figyelembe veszi majd Borbély úr véleményét, miszerint „a majdani beruházások kizárólag sportcélokat szolgálhatnak.” A maguk módján a hatalmi játszmáik közben mind a két kakaskodó politikus is tesz Csepelért: tesznek rá

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216701678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása