CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ahol már a közélet betiltásától a megfélemlítésig jutott el a Fidesz...

2022. március 23. 00:01 - csú

fejre_allt_leghajo_fidesz_szabadul_az_ertekektol.PNGA Fidesz sorra dobálja ki mindazt, ami valamikor hajdanában sokak szemében még a hitelességét biztosította, ma viszont már csak veszélyes ballaszt ...

Saját költségén, saját Facebook-oldalán kezdte  közvetíteni Szücsné Posztovics Ilona, a tatabányai ellenzéki polgármester a városi közgyűlés ülését.

A névleg függetlenekkel megerősített kormánypárti többség ugyanis nemrég úgy döntött: az önkormányzat egyetlen fillért sem fordíthat a lakosság tájékoztatására, mindaddig, amíg el nem fogadják az idei költségvetést.

Ez csak márciusban várható, tehát ha minden úgy megy, mint a karikacsapás, akkor gyakorlatilag a választásokig ki lehet bekkelni a kommunikációt.

A polgármestert így eredményesen megfosztják attól a lehetőségtől, hogy közpénzen bármiről beszámoljon, de még egy szűrővizsgálati akciót sem hirdethet meg.

Az ember néha azt hinné, hogy amit tapasztal, azt már nem lehet überelni, pedig dehogynem.

Olyan a Fidesz, mint a süllyedő léghajó kétségbeesett utasa, aki sorra dobálja ki mindazt, ami valamikor hajdanában sokak szemében még a hitelességét biztosította, ma viszont már csak veszélyes ballaszt.  Nevezetesen a világos beszédet, a határozottságot, a meg nem alkuvó következetességet, a szellemes, lényegre törő, okos vitakészséget. Hogy ebben anno benne szunnyadt a gátlástalanság is, idővel elkezdtük sejteni, már aki. Mindenesetre túl későn.

Mára – legalábbis Tatabányán – az okos vitakészségtől sikerült eljutni a közélet betiltásáig. Abban a bizonyos léghajóban, ha a korrupció zsákja netán kiürül – bár az talán sosem ürül ki –, lassan csak egyetlen poggyász marad, a megfélemlítés. De az nehéz, mint a kő.

Forrás: Kárpáti János (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8416822014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása