CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazugságokkal házal Csepelen Németh Szilárd

2022. március 28. 00:02 - csú

gubacsi_hid_nagyobb.pngRészletek a csepeliek szavazatára áhítozó Németh Szilárd korábbi ígéreteiből: Lesz új csepeli kórház, felújítják a Gubacsi hidat, két szintessé teszik a Corvin csomópontot, megépítik a gerincút II. szakaszát, belterületbe vonják Hárost... Egyikből sem lett semmi.  A lebukott ígérgető a mostani kampánylapjában ennek ellenére szemérmetlenül böffenti: „...betartottuk ígéreteinket…”,

Kéretlenül, újra és újra házhoz jön Németh Szilárd választási újsága. Kiadója a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor.

Csepelen sok helyen a reklámújságokkal együtt dobták be a 8 oldalas, fényes papírra készült színes kiadványt. Ára nem ismert, nyomtatással, szállítással együtt valószínűleg a több millió forintot is eléri. Tartalma teljesen egysíkú: Magyarország, s benne Orbán, Németh és híveik, akik vállalták a kampánylapban való megjelenést, támogató nyilatkozatokat, akik még a szakadék szélén is előre mennek…

A központi szerkesztésű lapból

2 oldal Orbánról, két oldal Némethről szól, míg a többi sztárparádé, kutyával, gyerekekkel, családdal, bikiniben, mezben, edzés stb. „felturbózva”.

Király! - mondanák a fiatal nemzedék tagjai. Egy bulvárlap is megirigyelhetné. Jó minőségű kampányújság, mondanák a szakemberek. A fideszesek retusálva, világos háttérben, míg az ellenzék fekete háttérrel, sminkelés nélkül – csak a képhatás kedvéért. Ami a „mondanivalót” illeti: az Orbán-vallás hívői és a változást akarók biztosan eltérően ítélik majd meg.

Amin mégis el kellene gondolkodni az olvasóknak, az a sok hazugság, a nem egy aljasnak is minősíthető mondat, amelyeket blogunk írásai már sokszor cáfoltak. Ami pedig hiányzik belőle, az Németh Szilárd választási programja. Ez utóbbiból csak arra tellett, hogy „a csepeli sportélet teljes megújítása”, a Jedlik és a HÉV ügye. No meg, hogy minden maradjon a régiben…

A kerület egészének fejlődésével, a csepeli emberek, a fiatalok sorsával, a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók gondjaival, a kerület közlekedési feszültségeinek megoldásával a jövőben sem akar foglalkozni a képviselő-jelölt. Jövőképét a vele készült „riport” utolsó mondata összegzi: „Nekünk Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével, a Fidesz-KDNP parlamenti többségével van jövőnk”. Egyértelmű, de árulkodó beszéd. Számukra ez élet-halál kérdése. Hogy közben mi lesz mindazokkal, akik másképp látják a valóságot, s nem ebben a jövőben akarnak élni? Erre nem volt egy szava sem.

Németh felsorolja a közös értékeket, közös eredményeket is, leginkább képekben. Azt, hogy Csepel egészében mi a közös érték, s ő mit tett hozzá ezekhez az értékekhez, a csepeliek hogyan látják nyolcéves képviselői munkájának eredményeit, majd eldöntik a csepeli választók április 3-án.

Reméljük, a képviselő-jelölt csepeliek százait, a pedagógusokat, egészségügyiek, közművelődési szakembereket, kisebb-nagyobb közösségeket, például a pedagógusokat sértő kijelentései mellett, eszükbe jutnak korábbi, meg nem valósult ígéretei is. Például: lesz új csepeli kórház, felújítják a Gubacsi hidat, két szintessé teszik a Korvin csomópontot, megépítik a gerincút II. szakaszát, belterületbe vonják Hárost, stb. Egyikből sem lett semmi, bár Németh a cikkben azt mondta, hogy „...betartottuk ígéreteinket…”, például...visszavásároltuk ...a Csepel SC-t…”

Németh úr! Kié lett a magánalapítványa által visszavásárolt Csepel SC?! A csepelieké, akik közül a Csepeli Birkózó Klub tagjai be sem mehetnek a KIMBÁ-ba, vagy az ön alapítványáé?!

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1917787106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása