CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy elborzasztó csepeli történet hatalomról, packázásól, kerületvezetői rosszindulatról

2022. szeptember 06. 00:02 - csú

kupac_csaladi_nap_dk.pngItt lett volna a családi nap a hétvégén, de inkább feltúratta a kerületvezető, csakhogy azon a helyszínen ne tarthassák meg a rendezvényt. Senkit nem hagytak az út szélén...parkolni

Csepel szabad város! Itt azt szabad tenni, amire Borbély Lénárd azt mondja, hogy szabad!

Egyes tapasztalatok és vélemények szerint Csepelt nem a törvények és rendeletek vezetik, hanem a polgármester kedve határozza meg, hogy éppen mi az, ami megtehető és mi az, ami nem!

A hétvégén például a kis Duna partjára kiebrudalt „hajóorr szobor” környezetében családi napot szervezni nem lehetett! Hiába volt a törekvés, hogy erre a területre néhány képviselő családi napot szervezzen. Egy kis kikapcsolódást, hajókázást, focizást, ugrálóvárazást stb. Hiába, hogy a szükséges kérelmeket be is adták, és hiába várták a határozatot!

A határozatot két nappal a rendezvény előtt kapták meg a szervezők, amelyben közölték velük: a családi nap megrendezésére szóló kérelmet elutasították.

Miért?

Csak! 

Persze mindenki tudja az igazi okot: a polgármester úgy gondolta, azzal, hogy az ellenzéki képviselők rendezvényt szerveznek, lehet, hogy egyben megismerkednek a választópolgárok azon részével, amelyik egyre elégedetlenebb a Fidesz által erre az országra kényszerített diktatúrával. Kiszámíthatatlan lenne, ha ez a két társaság egymásra találna! Ettől pedig a maga hatalmát rettenetesen féltő, pitiáner Borbély megrémült!

Mi lesz, ha itt az emberek megtudják, hogy rajta kívül más is van? Mi lesz, ha ezek a mások, még jobban is gondolkodnak, mint ő? És mi lesz, ha ezekről fényképek is megjelennek és rajta kívül a közvélemény mást is látna Csepelről?

Úgy tudjuk, a bátor Borbély utasította a Városgazda újonnan kinevezett vezetőjét, hogy kerítse be a területet és legott fogjanak munkához! Azt, hogy mit csináljanak, nem mondta a polgármester, ezért ott csak túrtak, fúrtak, össze-vissza, ész nélkül, mint a vakond! Így sikerült „úgymond” életveszélyessé, és „szabadidő eltöltésére alkalmatlanná tenni” a területet!

A kerület új közterület-felügyeleti főnöke vasárnapra ügyeletet szervezett a Hollandi út ezen szakaszára! Hirtelen lett túlóra keret és lett lóvé is! Aki az út szélén akár csak pár percre is meg merészelt állni, ezen a szomorú vasárnap reggelen, 30.000.- Ft pénzbüntetéssel sújtották. Tábla persze nincs, ezért az út szélén megállót „zöldfelület rongálónak” nevezték és ezért büntették. (Van sapkája?)

Azt mondja a kedves olvasó, hogy ez törvénytelen! Ki kell ábrándítanom, hogy Csepelen nem az! Itt az a törvény, amit Borbély mond! Ha azt mondja, hogy a Hollandi úton nem lehet megállni, akkor hiába mond mást a KRESZ, akkor sem lehet! Az a baj, hogy vannak jól képzett emberek, akik ennek alávetik magukat!

Ez meg már tragédia!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4717924461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása