CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemes Kormányzati versenyben került az élre Szíjjártó Péter

2023. február 25. 00:01 - csú

szijjarto_peter_2.png"Nehéz eldönteni, hogy az egyes tárcák közül melyik alkalmatlanabb a rábízott feladatok megoldására – a külügy és vezetője biztosan az élmezőnyben van."

Teljes mértékben érdektelen, hogy mit gondol – így reagált Szijjártó az amerikai nagykövet szavaira, aki kritizálta a magyar kormány Putyint támogató politikáját.

A külügyminiszter eddig sem volt a diplomáciai finomságok embere, ez a bunkósága azonban

minden határon túlmegy. Azt hiszem, az ő működése a magyar külpolitika abszolút nulla pontja, ennél mélyebbre nem lehet süllyedni.

Egy minimális ízléssel bíró kormányfő már régen elküldte (vagy ki se nevezte) volna, Orbán azonban saját énje egyik oldalának tartja, a pávatánc egy figurájának. Amit ő nem akar vagy nem mer kimondani (noha ő is tesz sok ostoba és kártékony kijelentést), azt a külügyér mondja ki

Nehéz eldönteni, hogy az egyes tárcák közül melyik alkalmatlanabb a rábízott feladatok megoldására – a külügy és vezetője biztosan az élmezőnyben van.

Forrás: Fábri Ferenc (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7318048478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása