CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mire készül a Hollandi úti bunkerjában a rezsibiztos?

2023. március 07. 00:02 - csú

hollandi_ut_nemeth_szilard-fele_birkozo_akademia_kozma_istvan_jo_kep.jpgAz orbáni kegyelemből a vígaszágon (listán) a  Parlamentbe csúszott birkózó „akadémikussal” mostanában nem szívesen találkoznak korábbi csepeli ismerősei. Vannak, akik nem kerülhetik ki?

Sohasem tesz közzé véletlenül valamit a saját közösségi oldalán Németh Szilárd rezsibiztos kormánybiztos, a Fidesz listájáról Parlamentbe jutott képviselő. Minden fb-posztjának megvan a maga oka, még ha elsőre nem is mindig látszik világosan a cél. Nemrég a következőkkel örvendeztette meg a csepeli követőit. Ezt írta:

 „Klinghammer István akadémikussal, a Magyar Corvin-lánc Testület főtitkárával találkoztam a KIMBA-ban.” – tette közzé. Ez, persze önmagában nem lenne érdekes, ha Klinghammer professzor nem kötődne szorosan a Közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesülethez is. 

Németh fb oldalán az utóbbi időkben ritkán olvasható csepeli közéleti személyekkel való találkozásról szóló hír. Egyrészt leköti Orbán folyamatos népszerűsítése, istenítése, az általa mondottakkal való feltétlen egyetértés kifejezése, különböző, a kormány és a Fidesz számára fontos vezetőivel vagy országos, nemzetközi barátaival való találkozások dokumentálása, közhírré tétele, másrészt lehet, hogy már nem szívesen találkoznak vele korábbi csepeli barátai. 

Hogy miről beszélgetett a helyi egyesület elnökével, azt Németh nem kötötte az orrunkra. Nem valószínű, hogy a Corvin-lánc Testület 6 milliárdért felújított székházának rezsicsökkentéséről váltottak szót, bár minden lehetséges. Lehet, hogy a Fidesz alelnöke csepeli támogatókat keres 2024-re? Mit szól ehhez Borbély Lénárd? 

 e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318047506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása