CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mihez van képe a sértődött, dühös rezsibiztosnak?

2023. április 20. 00:05 - csú

strategiai_egyuttmukodes_soroksarral_pesterzsebettel_csepellel.jpgStratégiai együttműködés Csepel, Soroksár és Pesterzsébet közös fejlesztéséért. Ezt hirdeti a saját fb oldalára kitett fotóval a rezsibiztos. Kérdéseink: miért hiányzik a képről Csepel polgármestere? Mikor döntött a csepeli képviselő-testület arról, hogy stratégiai együttműködés keretében fejlesztik a három kerületet, ráadásul Németh Szilárd irányításával?

Több témáról közölt szöveggel ellátott képet Németh Szilárd rezsibiztos a saját közösségi oldalán.

Az átalunk kiemelt ügyekben – szerény véleményünk szerint ‑  sértődötten, dühödten megy szembe, Borbély Lénárd polgármesterrel, illetve a

csepeli képviselő-testület álláspontjával:

szervezetileg_epul_a_csepel_sc.jpg1) Szervezetileg épül a Csepel SC, írta a „szervezeti épülést” bemutató kép fölé, miután megvette a Csepel SC ingatlanjait, amelyeket az önkormányzattal való egyeztetés nélkül kíván fejleszteni. A kérdések azonban a megvétel óta megválaszolatlanok: miből és mennyiért fogja fejleszteni, fenntartani az alapítványa tulajdonába került vagyonelemeket és miből fogja támogatni az „átcsábított” sportegyesületeket

hamarosan_epulhet_a_kimba_kollegiuma.jpg2) A sportért felelős államtitkárral való tárgyalásáról készült képre Németh ráírta: „Hamarosan épülhet a KIMBA kollégiuma!” Hogy miért, hol, és miből, azt egyelőre nem közölte. Arról is hallgat, hogy egyeztetett-e már legalább a helyszín ügyében az önkormányzat illetékeseivel vagy csak blöff az egész?

strategiai_egyuttmukodes_soroksarral_pesterzsebettel_csepellel.jpg3) Stratégiai együttműködés Csepel, Soroksár és Pesterzsébet közös fejlesztéséért. Kérdéseink: miért hiányzik a képről a Csepeli polgármester, mikor döntött a helyi testület arról, hogy stratégiai együttműködés keretében fejlesztik a három kerületet, Németh Szilárd irányításával?

H.-R.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3018057468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása