CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Van-e szabadulás a Németh Szilárd-féle zsarolásból?

2023. május 09. 00:05 - csú

csepeli_fidesz-frakcio_varosvezetok_2021-es_foto_5.pngA Fidesz frakció az idei költségvetés elfogadásakor 250 milliós módosítási javaslatával megzsarolta a polgármestert.

Költségvetési javaslata támogatásáért többek között, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) által létrehozott Csepel SC 111 milliós támogatását kérte. Borbély elfogadta a feltételeket, így a költségvetés a frakció támogatásával elfogadásra került.

A múlt héten a 111 milliós támogatás utalása előtt

közzé tette a februári ülésen is bejelentett saját feltételét, egy stratégiai megállapodás megkötésének szükségességét. Már csak az olvasók véleményét és a Csepel SC pozitív válaszát várja.

Szerintünk az utóbbit nem biztos, hogy megkapja, akkor sem, ha közleményében egy sort sem írt a KIMBA mögött álló Németh Szilárdról. Kettejük hatalmi harca tehát folytatódik. Lásd a költségvetés elfogadása után megjelentetett írásunkat:

https://csepeliek.blog.hu/2023/02/26/egy_het_csepelen_250_millioba_kerul_a_fidesz_belso_bekeje_kozpenzbol_fizetik_johet_a_begurulas_a_bed 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3618118164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása