CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy balta elég...

2023. június 01. 00:03 - csú

baltas_fafutes_favagas.pngBástya elvtárs után eljött Balta méltóságos úr ideje.

Igazolódik a régi mondás, ha kalapácsra van szükséged, minden szerszám kalapáccsá válik a kezedben. Aki csak ezt használja, hajlamos mindent szögnek nézni.

Pont így járt a kormány a baltával. Mi volt a válasz, mikor egy ügyeletes orvos COVID idején szóvá merte tenni, hogy szakszerű kezelő nélkül használhatatlan az ipari mennyiségben idehozott lélegeztetőgép: de most legalább van. Működött elszántan az erre a feladatra specializálódott baltás ember a CEU, az Akadémia, a szerkesztőségek és az Orvosi Kamara esetében is. Most épp a tanárok elanyátlanítása érdekében hullik a forgács rendesen.

A modell tökéletes állatorvosi lova a lombkoronasétány. Hivalkodóan áll a

Nemzeti Jurassic Park szélén baltával teremtett origóként. Mi a gond vele? Semmi a világon. Onnan pontosan láthatjuk a jelent – meg a jövőt. Fentről minden kiskirály és stróman annak látszik, ami valójában – chippendale táncosnak. Szerintük az oktatás gyengeségét jelzi, hogy egyesek még mindig kérdéseket mernek nekik feltenni. De a sétányt nem tudják oszt jónapot felkiáltással titkosítani a nemzetbiztonság érdekében húsz évre. Pedig ennyi idő alatt a frissen telepített fák is megnőnek, ha ideális az időjárás. Ha nem, akkor elő a baltát, megint repülnek a meteorológusok.

Egyszerű világ ez, egy igazi chippendale nem bajlódik chipekkel, neki elég egy balta.

Forrás: Csabai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2818128774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása