CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy botrány a Kis-Duna partján

2023. július 19. 00:05 - csú

vendeglo_370_millioert_a_kolonics_kozpontban_hollandi_uti_volt_ifjusagi_tabor.pngMost csak annyi biztos, hogy mindenért a csepeliek fizetnek a Hollandi úti új szabadidő központban. Borbély és Németh pedig osztozhat. A következményekben és a szégyenben.

Mire képesek még a csepeli iszapbirkózás főszereplői? - tettük fel a korántsem elhamarkodott kérdést ezeken a hasábokon? Láttuk, hogy a dühödt Borbély-Németh  párbaj egyre csak durvul.

Nem kellett sokat várni a folytatásra. Most Németh Szilárd a kihívó. Talán meg lehetett volna előzni ezt az új fordulót, ha Borbély Lénárd polgármester és/vagy és Ábel Attila alpolgármester válaszol a mi udvariasan, tisztességesen feltett kérdésünkre a most átadott Kolonics Szabadidő Központról.  

Az egyszerű kérdés így szólt jó néhány hete:

„Összesen mennyibe került a létesítmény előkészítése és megvalósítása a

csepeli önkormányzatnak?”

Választ azóta sem kaptunk, viszont a rezsibiztos július 18-án ugyanezzel a kérdéssel, de már korántsem a mienkéhez hasonló finomkodó stílusban, durva támadást intézett a Borbély-csapat ellen.

A különbség annyi, hogy a Fideszben maradt, Németh-hez hű csapatnak a lehetőségei és az eszközei is megvannak ahhoz, hogy a bizonyítékokkal alátámasztottválaszt kikényszerítse, vizsgálatot indítson a képviselő-testületben.

A botrány elkerülhetetlennek látszik. Most csak annyi biztos, hogy mindenért a csepeliek fizetnek. Borbély és Németh pedig osztozhat. A következményekben és a szégyenben.

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2018169715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása