CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fűt, fát ígért a Csepeli HÉV-ről, de semmi sem lett belőle

2023. július 20. 00:05 - csú

nemeth_szilard_kvassay_hid_hev_4.jpgNem hosszabbítják meg a vonalat, nem lesznek új kocsik sem, de sebaj! Németh Szilárd  azt üzente a csepelieknek, hogy nem kell idegeskedni

Orbán rezsibiztosával készített szokásos reggeli interjút a Heti TV Pirkadat című műsorának vezetője.

A riportban Németh Szilárdról volt szó, akit a műsorvezető, valószínűleg kerülendő a már őt is zavaró sok funkció felsorolását, így akart népszerűsíteni. Szerintünk nem sikerült. Németh a 12 perces interjúban így is viselkedett.

Felmondta a leckét, megismételve, néha ugyan egyszerűsítve, a kormányfő beszédeiben elhangzottakat, a migrációról, a brüsszeli szankciók eredménytelenségéről, az 1,2 millió ukrán menekült ellátásáról stb.

A beszélgetés végén azért Csepelről is szó esett, így megtudhattuk, amit

már tudtunk, hogy a Csepeli HÉV csúszni fog, de ne idegeskedjünk, a tervek már készen vannak, csak le kell azokat porolni, s indulhat a beruházás.

Az okoskodó semmitmondás, hozzá nem értés csúcsa, hiszen a már kész tervek, ha valóban készen vannak, a mostani helyzetre készültek, s négy-öt év múlva lehet, hogy az akkori körülmények miatt újra kell tervezni az egészet.

Arról nem is beszélve, hogy a kezdési időpont továbbra ismeretlen, a messzi jövőbe vész, közben pedig a csepeliek közlekedési viszonyai csak romlani fognak. 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9918154698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása