CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kihez kellene hozzávágni egy festő ecsetet?

2023. augusztus 14. 00:03 - csú

 

nyugdij_beosztas_szegenyseg_takarekossag_1.jpgRég volt már a magyar társadalom ennyire ideges, mindenki az lenne, akinek kevese van, és az a kevés is napról napra kevesebbet ér, az elmúlt évek relatív biztonsága és egyébként sem eget rengető gyarapodása semmivé lett.

A pénzt máskor szakajtóval szóró magyar állam pedig, miközben árstopot vezet be, amitől a dolgok drágábbak lesznek, bambán kotorászik az üres zsebében.

Reálbércsökkenésre legutóbb 2012-ben került sor, a Fidesz népszerűsége akkor több éves mélypontjára zuhant, nem sokkal előzték meg az akkori legnagyobb ellenzéki pártot, az MSZP-t. Támogatottságuk akkor húsz és harminc százalék között volt, ehhez képest most

a teljes népesség nagyjából fele mondja magát Fidesz-szavazónak, pont annyian, mint a választás előtt.

Aki ezt az agymosott, ostoba választókkal magyarázná, és közben kezdeni akar magával valamit a közéletben, már most elmehet padot festeni, mindenki másnak pedig, legyen politikus, újságíró vagy ne adj' Isten tanácsadó, érdemes lehet elgondolkodnia a miérteken. Én sem értem még a gondolkodás végére.

Mostani tudásunk szerint, hiába zuhan az életszínvonal, mégis akkora Fidesz-győzelem néz ki a 2024-es két választáson, amekkorára még nem volt korábban példa. Ha valóban így alakul, és valaki az ellenzéki résztvevők közül az önök jelenlétében azt mondaná, hogy folytatni kell és '26-ban minden más lesz, nyugodtan vágjanak hozzá egy ecsetet.

Forrás: Selmeci János (Klubrádió)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6218173726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása